2013. március 10., vasárnap

Újabb vereség

Varga ismét piros lapot kapott

Szombaton Sárospatakon vendégszerepelt csapatunk. A kiesés ellen menekülő hazaiak a találkozó nagy részében jobban játszottak, míg a mieinket újra nem segítette a szerencse, mi sem bizonyítja ezt jobban hogy a második félidőben több kapufát is lőttek a mieink, többek között a 90. percben is. Azonban gól a 3 pontot érő találatot Sárospatak szerezte a 92. percben, így újra pont nélkül maradt csapatunk, és ami még inkább aggasztó: a visszatérő Varga Dávidot újra kiállították, valamint Meczkó is idő előtt mehetett zuhanyozni.

Sárospatak – Aszaló 3-2 (2-1)
Sárospatak, 50 néző. V.: Nagy L.

STC: Nagy I. – Balla, Kerékgyártó, Solymosi, Takács, Poroszka, Bodnár (Bartkó), Kovács Sz., Tóth Á., Leitner (Tóth L.), Budai (Köteles). Edző: Vachter Tamás.
Aszaló: Lövey – Búri, Gál, Meczkó, Konkoly, Sikorszki, Varga, Horváth, Bohus (Pecsenye), Vécsi, Halder (Füleki). Játékos-edző: Lövey Lajos.
G.: Leitner, Budai, Köteles, ill. Vécsi, Varga.
Kiállítva: Meczkó (57.), Varga (89.), Balla (90.).
Jók: az egész csapat, ill. senki.
Ifi: 1-1.

Vachter Tamás: – Gratulálok a csapatomnak!
Lövey Lajos: – Sajnos ma a csapat nagyot hibázott, de ez akkor is a mi csapatunk, és akkor is, amikor kimagasló teljesítményt nyújt! Soha nem történi semmi véletlenül, mindennek megvan a miértje.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése