2013. augusztus 8., csütörtök

Kiütéses siker Sajóvámoson!

Török, Krajnyák és Juhász is gólt szerzett!

 A múltheti botlás után, újabb győzelemmel folytatta a felkészülést szerdán Füleki János csapata. Az ellenfél ezúttal az a Sajóvámos volt, aki az elmúlt szezonban a megyei II. osztály közép csoportjának az 5. helyén végzett, és amely együttessel a következő bajnoki évben, a 13. fordulóban találkozik majd csapatunk. Bár úgy, volt hogy egyetlen hiányzó lesz csupán a szerdai napon, az otthon maradók száma ötre nőtt a kezdésre, így egy szinte teljesen új védelem várta, és állta a vámosi rohamoknak nem nevezhető támadásokat.  A szombatihoz képest nagyot javuló játékkal, végül magabiztosan 8-3 arányban győzték le a mieink a hazai csapatot.
Képek a mérkőzésről: ide kattintva!

 Hamar megszerezték a vezetést a mieink, egy Tóth László kiugratását követően Horváth Lajos lőtt a hazai kapuba. 0-1. Nem kellett sok idő a másodikhoz sem, egy hidasnémetiben szerzett gólt másolt le, szinte tökéletesen Glonczi, akinek a beadásnak szánt labdája, a kapus felett a kapuba hullott. 0-2. Majd Kárpáti Ádám buktatta a hazai támadót a tizenhatoson belül, amiért a játékvezető büntetőt ítélt, amit ki is használtak a vámosiak. 1-2. Majd Török labdájával lódult meg Horváth a hazai kapu felé, és bár a középen érkező Tóth várta a labdát, "Rinti" könyörtelenül a rövid felsőbe lőtte a játékszert. 1-3. Gyors cserék után, Füleki Csaba szinte első labdaérintéséből gólt szerzett 1-4, majd ismét Füleki volt eredményes, ezúttal Krajnyák Tamás nagyszerű passza után gurította el a kapus mellett a labdát. 1-5.
 A fordulást követően a hazaiak szerezték az első találatot 2-5, majd Tóth László szöglete után Juhász József emelkedett a legmagasabbra és fejelte közelről kapuba a labdát. 2-6. Nem sokkal később, Buri futott el a baloldalon, visszagurítását egy igazítás után Krajnyák 14 méterről vágta a kapuba. 2-7. A félidő elején gól fejelő Juhász, hátul is aktív volt, igaz egy erősen véleményes büntetőt ítéltek fiatal védőnk ellen, amit szintén értékesítettek a hazaiak. 3-7. Végül Török Gábor zárta a gólgyártást, egy 22 méterről ellőtt labda, védhetetlenül vágódott a baloldali kapufáról a hálóba. 3-8.

Sajóvámos - Aszaló: 3-8 (1-5)
Sajóvámos, 25 néző.

Aszaló: Korály - Tóth V., Illés, Juhász, Kárpáti (Füleki J.) - Glonczi, Török (Szabó), Krajnyák T., Buri - Horváth (Román), Tóth L. (Füleki Cs.). Vezetőedző: Füleki János

Gólszerzők: Horváth (2), Füleki Cs. (2), Glonczi, Krajnyák T., Juhász, Török

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése