2017. szeptember 22., péntek

"A múlt heti botlásunkat helyre kell hoznunk"

Bodnár Csaba
Bodnár Csaba egy éve érkezett Aszalóra, és mutatott játékával hamar a csapat egyik legmeghatározóbb emberévé vált. A magas játékintelligenciával rendelkező irányító középpályás érdekes úton került Aszalóra, azonban aligha bánja, hogy aláírta az átigazolási papírt 2016 nyarán. Hétvégén megszerezte az első bajnoki gólját a 2017/2018-as szezonban, azonban igazán elégedett akkor lenne, ha a csapat végre a tabella elején tanyázna. Interjú.

Pontot érő gólt szerezték a hétvégén. Nyertünk egyet, vagy vesztettünk két pontot Mályinkán?
- Igen, sajnos csak pontot érő gólt, ezért csalódott vagyok. Úgy érzem veszítettünk két pontot, hiszen az ellenfél kilencven percből nyolcvanat védekezett, így van bennem hiányérzet.

Hogyan emlékszel vissza a gólodra? Milyen volt a mérkőzés belülről?
- Baloldalról kaptam egy labdát fél magasan nagyjából a tizenhatos sarkánál, ahogy átvettem mellel egy pattanásból kapásból a rövidre lőttem, a lövés pedig utat talált a hálóba. Ahogy említettem az előbb, végig mezőnyfölénybe játszottunk, sokat birtokoltuk a labdát, de sajnos a gól, gólok elmaradtak pedig a lehetőségeink megvoltak.

Első találatod szerezted az idei szezonban, hogyan alakultak az eddigi mérkőzések számodra és a csapat számára?
- Igen ez az első találatom, ami bosszant is egy kicsit, viszont az előkészítésekbe rendre kiveszem a részem ezért nem vagyok teljesen elégedetlen. Ugyanezt tudnám elmondani, ha az eddigi mérkőzéseket veszem alapul. Nem rossz, de nem az igazi. A csapat számára sem alakul elég jól a dolog, mert a céljaink eléréséhez az ilyen meccseket ahol ekkora fölénybe játszunk meg kell nyerni. Ugyanakkor nyugodt vagyok, mert nagyon jó csapatunk van és hosszú még a szezon.

Bodnár Csaba
Térjünk vissza kicsit a múltra. Hogyan kerültél Aszalóra nagyjából egy évvel ezelőtt?
- Pontosan 2016. augusztus elsején igazoltam Aszalóra a MVSC-től. A történet pedig végtelenül egyszerű. Egy miskolci  éjszaka közepén futottam össze Sukály Szabolcs barátommal, akivel közösen érdeklődtünk egymás pályafutásáról. A beszélgetés odáig fajult, hogy győzködött arról igazoljak hozzájuk, mert nagyszerű csapat van Aszalón és örülne, ha én is tovább erősíteném őket. Ezután a vezetőség részéről jött egy megkeresés és hamar sikerült is megegyeznünk.

Hogy érzed magad a csapatban, és az Északi-csoportban?
- Fantasztikusan érzem magam a csapatban. A társak nagyszerű emberek mind magánéletben, mind pályán mutatott játékuk alapján. Szeretném még kiemelni a vezetőséget, akik mindent megtesznek annak érdekében, hogy minél eredményesebbek legyünk. Nagyon jó ilyen emberek mellett dolgozni. Nyugodt szívvel kimerem jelenteni most is, ahogy az előző szezonban is, nekünk van a legjobb csapatunk az Északi-csoportban és mindent megteszünk azért, hogy ez a tabellán és mutatkozzon.

Bodnár Csabánál jó helyen van a labda
Az egyik közösségi oldaladon látható vagy címeres mezben. Mit lehet tudni ennek a hátteréről?
- A Készenléti Rendőrség válogatott csapatának tagja vagyok immár hatodik éve. Ez úgy néz ki, hogy május hónapban van egy BM kispályás labdarúgó torna, ahol az összes rendőr-csapat részt vesz. - Borsod, Heves, Nógrád stb. - és ezen a tornán az első hat helyezett csapat kvalifikálja magát a májusba megrendezett, BM Országos Kispályás Tornára. Itt az országos versenyen az összes BM szervtől vannak együttesek, így például tűzoltók, a büntetés-végrehajtástól és még persze sorolhatnám. Az eddigi tornáinkon a hat évből mindössze egyszer nem sikerült országos bajnoknak lennünk. A csapat a jó szereplésének köszönhetően kivívta magának, hogy Magyarországot mi képviseljük a válogatott színekben egy Lengyelországban megrendezett futsal tornán.

Hétvégén Bódvaszilast fogadjátok hazai környezetben, amely az előző fordulóban döntetlent játszott a listavezetővel. Milyen mérkőzésre számítasz? 
- Erre egy szó van: győzelem! Nehéz mérkőzésre számítok, hiszen ellenünk minden csapat általában óvatosan, védekező felfogásban játszik. A múlt heti botlásunkat helyre kell hoznunk, hiszen céljaink eléréséhez csak a győzelem elfogadható.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése