2017. november 12., vasárnap

Aszaló - Tiszalúc 2-3 (1-2)

Bodnár Csaba duplázott
Közel egy hónapnyi kihagyást követően, ismét hazai környezetben lépett pályára együttesünk a bajnokság 14. fordulójában. Nem sikerült azonban jól a visszatérés, ugyanis Tiszalúc ellen 3-2-s vereséget szenvedett csapatunk.

Megyei II. osztály, Északi-csoport 14. forduló

Aszaló - Tiszalúc 2-3 (1-2)

Aszaló, 50 néző. V.: Belicza.
Aszaló: Váradi - Krajnyák, Molnár, Bari G., Bodnár, Szász, Ganyi, Meczkó, Ádám A., Füleki G., Stefán Edző: Ártim Csaba és Mikó Norbert.
Tiszalúc: Tóth - Fekete, Lastoczki, Kusper, Tálas, Vadász, Koczka, Horváth, Szendi, Petruska, Glonczi. Edző: Végső Zoltán.

Csere: Stefán helyett Bari M. az 55., Kusper helyett Radics a 72., Füleki G. helyett Füleki Cs. a 76., Ádám A. helyett Agárdi a 82. percben.
Sárga lap: Bodnár a 15. percben.
Piros lap: Tálas (62.).
Gólszerző: Petruska (0-1) a 7., Bodnár (1-1) a 29., Glonczi K. (1-2) a 36., Bodnár (2-2, 11-esből) a 63., Koczka (2-3) a 65. percben.
Jók: senki, ill. Tóth (a mezőny legjobbja) ás az egész csapat.
Ifi: 4-1.

Ártim Csaba: - Lelkes szurkolóinknak adósa maradtunk az eredménnyel.  A sok kihagyott helyzetnek ez lett az eredménye, ráadásul adtunk két gólpasszt az ellenfélnek. Gratulálok az ifi győzelméhez.
Végső Zoltán: - Dobó István megmondta: inkább kevés oroszlán, mint sok nyúl. Győzött és győztünk. A győzelmet Fekete István születésnapjára ajánlja a csapat.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése