2017. november 5., vasárnap

Sajószentpéter SZSE - Aszaló 1-3 (1-2)

Füleki Gábor két gólt szerzett
Egy hetes szünetet követően Sajószentpéter vendégeként lépett pályára együttesünk. Ismét sok hiányzót volt kénytelen nélkülözni Ártim Csaba vezetőedző, ám így nyílt lehetőség a fiatalok előtt. Rusz Zoltán és Sipos Krisztián első alkalommal lépett pályára a felnőttek között. A találkozó Füleki Gábor duplájával és Stefán Szabolcs találatával 3-1 arányban megnyerte együttesünk, újra szorossá téve ezzel a harcot a dobogóért.

Megyei II. osztály, Északi-csoport 13. forduló

Sajószentpéter SZSE - Aszaló 1-3 (1-2)

Sajószentpéter, 50 néző. V.: Molnár G.
Sajószentpéter: Mertus - Sáfár A., Somogyi, Balogh J., Sáfár Zs., Mizser,  Balogh I., Páró, Takács, Kelemen, Rapp. Edző: Balogh József.
Aszaló: Korály - Molnár, Sukály, Krajnyák, Barta, Szász, Ganyi, Meczkó, Ádám A.,  Kiss, Stefán. Edző: Mikó Norbert és Ártim Csaba.

Csere: Balogh J. helyett Horváth K. a 65., Barta helyett Rusz a 80., Stefán helyett Sipos a 84., Páró helyett Tuncsik a 85. percben.
Sárga lap: Sukály a 39. percben.
Piros lap: -
Gólszerző: Stefán (0-1) a 23., Füleki G. (0-2) a 32., Kelemen (1-2, 11-esből) a 39., Füleki G. (1-3) a 72. percben.
Jók: az egész csapat, ill. Szász, Füleki, Stefán, Molnár. 
Ifi: 1-1.

Balogh József: - Igaz, hogy mi nem tartalékosan álltunk fel mint az ellenfél, de nálunk a játékoskeret 80%-a sajószentpéteri kötődésű és úgy érzem, hogy Aszalónak is más a célja és nekünk is más a célunk. Gratulálok játékosainknak!
Ártim Csaba: - Tartalékos csapattal értékes 3 pontot szereztünk. Gólszerzőink aszalói születésűek, így jobb a szájunk íze a győzelem miatt. Pár héttel ezelőtt elhangzott megjegyzésre szerettem volna reagálni miszerint ki az az Aszaló? Ez Aszaló!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése