2018. augusztus 11., szombat

Az Aszalói Sportegyesület kerete


Szombaton délután kezdetét veszi a Megyei II. osztály 2018/2019-es bajnoki idénye. Csapatunk keretében nagy változások történtek a nyár folyamán. Számos érkező mellett, többen is távoztak az Aszalói Sportegyesülettől. Ráadásul, ahogy azt a tegnapi napon jeleztük, új vezetőedző irányítja az új bajnoki idényben együttesünket.

Érkezők

Folyamatosan érkeztek csapatunkhoz játékosok az elmúlt napokban, hetekben. Ihász Dávid, Balogh Bence, Lázi László és Ganyi Ádám mellett Ináncsról érkezett a fiatal középpályás, Árvai Mihály Erik, valamint Mády Milán, aki korábban az szombathelyi Illés Akadémia neveltje volt, legutóbb pedig a német, SV Böblingen csapatában játszott.

Az ifjúsági keretből felkerült a felnőtt csapathoz a fiatal védő, Vígh Patrik.

Távozók

Távozott együttesünktől az előző szezon házi gólkirálya, Bari Gábor, aki csoport riválisunknál, Varbón folytatja pályafutását. Szintén Varbóra igazolt Juhász Tibor, aki tagja volt az előző idény bajnoki keretének. Ahogyan korábban jeleztük a szezon végén visszavonult Korály Gábor, Molnár Dezső pedig Garadnán folytatja pályafutását. Mellettük nem húz aszalói mezt a következő szezonban Ádám István, Ártim Richárd és Füleki Csaba.

A korábban az ifjúsági csapatból számításba vett Kiss Dániel, Sipos Krisztián és Váradi Zoltán is más együttesben folytatja pályafutását.

Az Aszalói Sportegyesület kerete a 2018/2019-es bajnokság őszi szezonjában

Kapus
1. Ihász Dávid

Védők
4. Vígh Patrik
5. Sukály Szabolcs
6. Krajnyák Tamás
21. Agárdi Zsolt
23. Ganyi Gábor
25. Meczkó Gergely
98. Stefán Szabolcs

Középpályások
7. Balogh Bence
8. Burai István
10. Bodnár Csaba
13. Árvai Mihály Erik
17. Mády Milán
20. Szász Balázs
30. Ádám Attila
88. Füleki Gábor

Támadók
9. Ganyi Ádám
11. Lázi László
92. Bari Martin
97. Kiss Elemér

Vezetőedző: Hanyecz Béla

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése