2019. május 5., vasárnap

Aszaló - Alsóvadász 2-0 (1-0)

Mády Milán gyors cserét követően nyújtott jó teljesítményt
A bajnokság 26. fordulójában hazai pályán fogadta Alsóvadász együttesét csapatunk. A szomszédvári rangadón együttesünk célja egyértelműen az volt, hogy az őszi mérkőzéssel ellentétben ezúttal ne hullajtson pontokat az alsóvadásziak ellen. Több kimaradt helyzet mellett mindkét félidő derekán egyszer-egyszer kapuba találtak Stefán Szabolcsék, így kétgólos sikerrel itthon tartotta a három pontot együttesünk.

Megyei II. osztály, Északi-csoport 26. forduló

Aszaló - Alsóvadász 2-0 (1-0)

Aszaló, 100 néző. Játékvezető: Majoros Tamás (Gyüre Levente, Flosznik Fréda)
Aszaló: Balogh - Ganyi G., Szentidai, Meczkó, Stefán, Burai, Szász, Ádám A., Botos, Lázi L., Kiss E. Vezetőedző: Hanyecz Béla.
Alsóvadász: Váradi - Ganyi M., Krajnyák B., Siroki, Ádám I., Dienes, Kiss J., Lakatos, Horváth D., Horváth A., Szaniszló. Csapatvezető: Szemán Dániel.

Csere: Meczkó helyett Mády a 14., Horváth A. helyett Lázi B. a 46., Szaniszló helyett Kópé a 66., Szász helyett Krajnyák T. a 67., Kiss E. helyett Bari a 73., Botos helyett Szopkó a 85. percben.
Sárga lap: Horváth A. a 21., Siroki a 60., Ganyi G. a 65., Burai a 88. percben.
Piros lap: -
Gólszerző: Stefán (1-0) a 34., Lázi (2-0, 11-esből) a 61. percben.
Jók: Mády, Ganyi, Stefán, Ádám, ill. az egész csapat.
Ifi: 3-0.

Értékelés

Hanyecz Béla: - A győzelmünk nem forgott veszélyben. Hiányérzetem csak azért lehet, mert a helyzetek alapján nagyobb különbségű is lehetett volna. Ettől függetlenül gratulálok mindkét csapatnak.
Szemán János elnök: - Tisztességes vereséget szenvedtünk egy potya góllal és egy nem 11-essel. Le a kalappal a fiúk előtt. Ma mindenki kihozta magából a maximumot. Többet vártam a hazaiaktól, de ezért is 3 pont jár! Gratulálok mindkét csapatnak.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése