2019. május 24., péntek

Szurkolói információk a szombati mérkőzésre


Nagy érdeklődés övezi a hétvégén megrendezésre kerülő MVSC-Miskolc - Aszaló bajnoki labdarúgó mérkőzést. A Megyei II. osztályú bajnokság, Északi-csoport 29. fordulójának rangadóján csapatunk tíz évet követően ismét bajnoki címet szerezhet.
 Várhatóan rendkívül nagy létszámban érkeznek majd futballszimpatizánsok, és remélhetőleg sok aszalói szurkoló utazik majd el a megújult "Kubikba". Összegyűjtöttük a legfontosabb információkat, amelyet a mérkőzésre kilátogatóknak tudni érdemes.

Megyei II. osztály, Északi-csoport 29. forduló

2019. május 25., szombat
17:00 MVSC-Miskolc - Aszaló

Szurkolói információk
Helyszín

MVSC Sporttelep
Cím: 3528 Miskolc, Csokonai Vitéz Mihály u. 3.

A találkozó helyszíne a 2018-ban átadott, teljes felújításon átesett MVSC Sporttelep. Az NB III.-as mérkőzések megrendezésére is alkalmassá váló "Kubikban" a rekonstrukció során több, mint 2000 fő befogadására alkalmas lelátók kaptak helyet, amelynek egy része fedett. Emellett teljes gyepcserén esett át a centerpálya, amely villanyvilágítást kapott, épült labdafogóháló és megújult az MVSC klubháza is.

Belépőjegy

A találkozóra a belépőjegyek egységesen 400 Forintba kerülnek. Ezeket a két beléptetési ponton, a helyszínen lehet megvásárolni.

Beléptetés

A stadionrekonstrukción átesett MVSC Sporttelepre a korábban megszokott módon, ugyanakkor a szurkolóknak kizárólag gyalogosan lehet bejutni - a lenti térképen sárgával jelölve:

- a Kisfaludy Károly utca felől, a felüljáró irányából,
- a Tiszai Pályaudvar felől, a Pfaff Ferenc utcáról nyíló aluljárón keresztül.

A rendezők kérik, hogy a nagy érdeklődésre való tekintettel lehetőség szerint mindenki érkezzen időben, hiszen a jegyvásárlás és a beléptetés időigényes!

Kattintásra elérhető a teljes méret!
Parkolás

A felújított MVSC Sporttelep területére kizárólag az arra jogosultak parkolhatnak gépjárműveikkel, valamint a mozgáskorlátozott-kártyával rendelkező szurkolók gépjárművei is engedélyt kapnak. A helyszínen parkolólista alapján fogják ellenőrizni a rendezők a gépjárművek behajtási engedélyét.

Ennek tudatában a rendezők két opciót ajánlanak a találkozóra érkező szurkolóknak a parkolásra - a fenti térképen kékkel jelölve:

- A Tiszai Pályaudvar mellett található üres területen van lehetőség ingyenes parkolásra - innen az aluljárón keresztül közelíthető meg a sporttelep.
- A Csokonai Vitéz Mihály úton szintén ingyenes a parkolás, azonban itt korlátozottabbak a parkolási lehetőségek.

A hazai csapat tájékoztatása szerint a közlekedést a polgárőrség munkatársai a helyszínen fogják segíteni.

Szektorbeosztás

A rendező klub nem jelöl ki a találkozóra külön hazai- és vendégszektort, ugyanakkor a hagyományoknak megfelelően kérik, hogy a vendégszurkolók lehetőség szerint a vendég kispad mögötti - a főépülethez közelebb eső -, fedett lelátórészen helyezkedjenek el, vagy a túloldali "napos oldalon" szintén, a vendég kispaddal szemben foglaljanak helyet.

A szurkolók számára kijelölt mellékhelyiségek a "napos oldali lelátó" mögötti konténerekben találhatóak.

Jó, és sportszerű szurkolást kívánunk mindenkinek!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése