2019. szeptember 21., szombat

Alsózsolca - Aszaló 1-3 (1-1)

Átvette a vezetést a tabellán csapatunk
Nagyszerű győzelmet aratott a bajnokság 7. fordulójában csapatunk. A forduló rangadóján a még hibátlan Alsózsolca vendégeként lépett pályára Hanyecz Béla együttese. A találkozón bár korán hátrányba került csapatunk, nagyszerű játékot produkáltak játékosaink, és fantasztikus csapatmunkának köszönhetően, és Lázi László mesterhármasával 3-1-re megérdemelten nyerték meg a rangadót kedvenceink, és átvették a vezetést a tabellán. Ifjúsági együttesünk bravúros győzelmet aratott, a még veretlen alsózsolcai gárdát győzték le 3-1-re fiataljaink.

Megyei II. osztály, Észak-csoport 7. forduló

Alsózsolca - Aszaló 1-3 (1-1)

Alsózsolca, 300 néző. Játékvezető: Rendek István (Nagy László, Kovács Zsolt)
Alsózsolca: Strumpf - Balázs, Horváth S., Banu, Bódi G., Orosz, Erdei-Nagy, Varga, Bordás, Bódi K., Balog D. Vezetőedző: Varacskai István.
Aszaló: Balogh Z. - Szegő, Horváth K., Burai, Krajnyák - Stefán, Szász, Bodnár, Ádám - Balogh B., Lázi. Vezetőedző: Hanyecz Béla.

Gólszerző: Balog D. (1-0) a 17., Lázi (1-1) a 35., Lázi (1-2) a 60., Lázi (1-3) a 94. percben.
Csere: Bódi K. helyett Erdélyi a 46., Varga helyett Soltész a 46., Balog D. helyett Balog G. a 65., Burai helyett Kiss E. az 55., Bodnár helyett Bari a 73., Balogh B. helyett Bukszár a 90. percben.
Sárga lap: Erdei-Nagy a 49., Banu a 62., Ádám a 63., Balogh B. a 71., Bari a 85. percben.
Piros lap: -
Gólszerző: Balog (1-0) a 17., Lázi (1-1) a 35., Lázi (1-2) a 60., Lázi (1-3) a 94. percben.
Jók: senki, ill. Lázi (a mezőny legjobbja) és az egész csapat.
Ifi: 1-3

Értékelés

Varacskai István: - Rutinos ellenfelünk jobban bírta a nyomást. Nem tudtuk a saját játékunkat játszani, ezért teljesen megérdemelten nyerte meg az Aszaló a mérkőzést.
Hanyecz Béla: - Gratulálok a fiúknak. Úgy érzem végig az történt a pályán, amit mi akartunk. Teljesen megérdemelten nyertük meg a találkozót.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése