2019. szeptember 29., vasárnap

Aszaló - Mályinka 3-2 (1-0)

Horváth Krisztián újabb gólt szerzett hazai pályán
A bajnokság 8. fordulójában újra hazai környezetben lépett pályára listavezető csapatunk. Bodnár Csabáék ezúttal Mályinka együttesét fogadták, nemrégiben visszatérő csapatkapitányunk pedig a vezető találatot szerezte az összecsapáson. Mellette még Stefán Szabolcs és Horváth Krisztián volt eredményes aszalói mezben, és mivel csak két mályinkai találat született válaszul, újabb három ponttal gazdagodott együttesünk. 

Megyei II. osztály, Észak-csoport 8. forduló

Aszaló - Mályinka 3-2 (1-0)

Aszaló, 100 néző. V.: Haraszin.
Aszaló: Balogh Z. - Szegő, Horváth, Szentidai, Meczkó, Stefán, Bodnár, Szász, Ádám, Lázi, Balogh B. Vezetőedző: Hanyecz Béla.
Mályinka: Kakuk T. – Pál-Kutas, Szendrei, Lázi L., Simon, Tiba, Pál, Lázi Gy., Jónás, Kakuk K., Tóth. Edző: Pál István.

Csere: Bodnár helyett Bari a 62., Szász helyett Burai a 83. percben.
Sárga lap: Horváth a 30., Simon a 38., Jónás a 60., Ganyi a 71., Burai a 84. percben.
Piros lap: -
Gólszerző: Bodnár (1-0) a 17., Stefán (2-0) a 63., Simon (2-1) a 67., Horváth (3-1) a 82., Lázi Gy. (3-2) a 88. percben.
Jók: Szentidai, Bodnár, Meczkó, ill. az egész csapat.
Ifi: 8-0.

Értékelés

Hanyecz Béla: - Gratulálok a Mályinkának, mert végig küzdöttek és megnehezítették a dolgunkat. Mi sajnos ma gyengén és körülményesen játszottunk, de ahogy mondani szokták: ezért is jár a 3 pont!
Pál István: - Jó iramú mérkőzésen a csapat jól helytállt a szervezetten játszó hazaiak ellen. A mérkőzés vége szorosra sikerült. Gratulálok az itt helytálló játékosaimnak!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése