2019. november 26., kedd

Rudabánya- Aszaló 0-7-nál félbeszakadt

45 perc után három pont az utolsó bajnoki mérkőzésen
Bár az elmúlt hétvégén véget ért a futball-ősz, a szokásoknak megfelelően a tavaszi első fordulót még ebben a naptári évben megrendezték a bajnokságokban. Együttesünk a Rudabánya vendégeként semleges helyszínen, Kurityánban lépett pályára. A találkozóra a hazaiak 9 fővel álltak ki érvényes sportorvosi engedélyek hiányában, így egy félidőnyi játékot követően 7-0-ás vezetésünknél félbeszakadt a találkozó, mivel a második félidőre már a hazai gárda nem érkezett ki. A pályán elért eredményt a szövetség a keddi napon jóváhagyta, így együttesünk 4 pontos előnnyel vezeti a tabellát 2019-ben.

Megyei II. osztály, Észak-csoport 16. forduló

Rudabánya- Aszaló 0-7-es állásnál a félidőben félbeszakadt

Kurityán, 30 néző. Játékvezető: Jakab Gyula (Duch Milán, Szabó Áron)
Rudabánya: Lázi I. - Tamaskó, Káló J., Kalocsai B., Hankó, Horváth L., Kálló J., Kovács, Kálló K. ( Edző: Kovács Gyula.
Aszaló: Ihász - Szegő, Horváth K., Burai, Meczkó, Stefán, Balogh B., Bodnár, Kiss E., Dányi, Lázi Vezetőedző: Hanyecz Béla.

Csere: -
Sárga lap: -
Piros lap: -
Gólszerző: Dányi (0-1) a 7., Kiss E. (0-2) a 18., Balogh B. (0-3) a 25., Lázi L. (0-4) a 33., Lázi L. (0-5) a 39., Kiss E. (0-6) a 40., Balogh B. (0-7) a 44. percben.
Jók: senki, ill. senki.
Ifi: 0-4

Értékelés

Kovács Gyula: - Sajnos sérülések miatt nem tudtuk befejezni a mérkőzést. A bajnokság végére elfogytunk… Számomra itt ért véget a megyei II-es bajnokság, 25 év után szeretném átadni a lehetőséget a fiataloknak!
Hanyecz Béla: - Sajnálom, hogy így fejeződött be az őszi szezon. Köszönjük az önkormányzat és szponzoraink támogatását.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése