2020. október 5., hétfő

Edelény - Aszaló 3-1 (1-0)

Ezúttal nem sikerült a pontszerzés

A Megyei I. osztály 8. fordulójában Edelénybe látogatott csapatunk. Bár mezőnyben a hazaiak fölé kerekedett Hanyecz Béla együttese, a jó játékot nem sikerült eredményességgel párosítani, így ezúttal vesztesen hagyta el a pályát együttesünk.

Megyei I. osztály, 8. forduló

Edelény-Borsodszer - Aszaló SE 3-1 (1-0)

Edelény, Városi Sporttelep. Játékvezető: Nagy Ferenc (Sántha Péter, Lajkó Norbert)
Edelény: Gergely - Jancsurák, Gáll, Tóth N., Márton, Mészáros, Gulyás, Hegedűs, Tátrai, Sikur, Kótai. Vezetőedző: Kócsi József.
Aszaló: Ihász - Szegő, Stefán, Sebők, Vígh, Kiss E., Bodnár Cs., Szász, Ádám, Vadász, Lázi. Vezetőedző: Hanyecz Béla.

Csere:  Tóth N. helyett Kovács R. a 39., Sikur helyett Fűzi a 46., Szegő helyett Botos a 46., Kiss E. helyett Ganyi Á. a 61., Mészáros helyett Nadanicsek a 74., Bodnár helyett Mády a 75., Szász helyett Kovács G. a 83., Kótai helyett Loj a 84., Márton helyett Bukovenszki a 84. percben.
Sárga lap: Tátrai a 45., Vígh az 56. percben.
Piros lap:
Gólszerző: Márton (1-0) a 13., Kótai (2-0, 11-esből) az 53., Vadász (2-1) a 69., Gáll (3-1) a 71. percben.
Jók: Jancsurák, Márton, Hegedűs illetve Stefán, Szász, Bodnár Cs.
Ifi: 11-0

Értékelés

Kócsi József: - Gratulálok a csapatnak a győzelemhez! Igaz, hogy a mai mérkőzésen nem játszottunk jól, de jó ütemben rúgtuk a gólokat. További sok sikert az Aszalónak.

Hanyecz Béla: - Aki látta a mérkőzést az talán megérti miért van hiányérzetem. Játékban talán még jobban is játszottunk, mint a hazaiak, de örök igazság, hogy a focit gólra játsszák. Gratulálok a hazai csapatnak.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése