2021. április 19., hétfő

Cigánd - Aszaló 3-4 (0-3)

Lázi László tarthatatlan volt Cigándon

Nagyszerű mérkőzésen aratott megérdemelt győzelmet csapatunk a bajnokság 22. fordulójában Cigánd vendégeként. Az első félidőben háromgólos előnyre tett szert együttesünk, és bár a második játékrészben zárkózott a hazai csapat, végül a szombati napján 26. születésnapját ünneplő Lázi László mesterhármasával végleg eldöntötte a három pont sorsát. A találkozón debütált a felnőtt csapatban a 20 esztendős Török Lázár.

Megyei I. osztály, 22. forduló

Cigánd SE - Aszaló SE 3-4 (0-3)

Cigánd, zárt kapuk mögött. Játékvezető: Belicza János (Tóth Ádám, Fülöp Gábor)
Cigánd: Poór - Ferencz, Oravecz, Balla, Molnár Zs., Rézinger, Szilágyi, Buda, Baráz, Sáfrány, Matyi. Edző: Nagy Gábor.
Aszaló: Balogh Z. - Vígh, Tóth B., Stefán, Meczkó - Kiss E., Szász, Ádám - Vadász, Lázi, Erdélyi. Vezetőedző: Hanyecz Béla.

Csere: Buda helyett Králik a 46., Sáfrány helyett Balogh M. az 52., Ferencz helyett Fodor az 52., Rézinger helyett Szokolai az 57., Szász helyett Szegő az 59., Lázi helyett Török a 81. percben.
Sárga lap: Molnár a 65., Fodor a 79. percben.
Piros lap: -
Gólszerző: Lázi (0-1) a 12., Erdélyi (0-2) a 41., Lázi (0-3) a 44., Szilágyi (1-3) az 53., Szilágyi (2-3) a 68., Lázi (2-4) a 80., Baráz (3-4) a 83. percben.
Jók: senki, ill. az egész csapat.

Értékelés

Nagy Gábor: - Hetek óta támadásban rengeteg ziccer kimarad, védekezésben pedig belehibázunk, itt a baj már nem kicsi! Én már itt segíteni nem tudok!
Hanyecz Béla: - Az első félidőben a kezdeti megilletődöttség után taktikusan, koncentráltan, fegyelmezetten, és ami a legfontosabb, eredményesen játszva megérdemelten szereztünk három gólos vezetést, amely után a második játékrészben, buta hibák miatt esélyt adtunk a hazaiaknak. De a szívünk a helyén volt és nagyot küzdve, lelkesedéssel pótolva a vendéglátó csapat fizikai fölényét, sikerült a három pont megszerzése. Gratulálok a fiúknak, újra bebizonyították, ha a hozzáállás, a taktikai fegyelem rendben van, csapatként működve bárki ellen esélyeink lehetnek, ami egy újonc csapat esetében - ismerve a körülményeinket és lehetőségeinket - igazán elismerésre méltó. A siker további önbizalmat kell hogy adjon a hátralévő mérkőzésekre. További sok sikert a hazai csapatnak.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése