2021. április 26., hétfő

Emőd - Aszaló 4-4 (1-3)

Ádám Attila a hajrában mentett pontot Emődön

A Megyei I. osztály 24. fordulójában Emődön lépett pályára együttesünk vasárnap délután. Bár az első játékrész végén magabiztos előnnyel vonult szünetre csapatunk, a második félidő elején több kényszerű cserét is kénytelen volt eszközölni Hanyecz Béla vezetőedző. Talán ez, talán más oka volt, mindenesetre a hazai csapat a maga javára fordította öt perc alatt a mérkőzést, ám az utolsó pillanatokban Ádám Attila révén sikerült pontot szerezni.

Megyei I. osztály, 24. forduló

Emődi ÁIDSE - Aszaló SE 4-4 (1-3)

Emőd, zárt kapuk mögött. Játékvezető: Füleki Csaba (Sípos Attila, Nagy Gábor).
Emőd: Lövey - Balogh B., Fodor, Boszák, Németh, Vörös, Jakab Sz., Rémiás, Jakab D., Fekete, Balog. Edző: Vass László.
Aszaló: Balogh - Szegő, Tóth B., Stefán, Meczkó - Vígh, Szász, Ádám - Vadász, Lázi, Erdélyi. Vezetődző: Hanyecz Béla.

Csere: Meczkó helyett Botos az 50., Tóth B. helyett Ganyi az 50., Erdélyi helyett Figeczki az 53., Vígh helyett Mády a 63., Jakab Sz. helyett Borbély a 73., Rémiás helyett Nagy S. a 81., Fekete helyett Petruska a 85., Vörös helyett Pfeifer a 87. percben.
Sárga lap: Stefán a 35., Jakab Sz. az 52., Borbély a 82., Vadász a 89., Nagy S. a 89. percben.
Piros lap: -
Gólszerző: Erdély (0-1) a 8., Erdélyi (0-2) a 20., Vörös (1-2) a 35., Vadász (1-3) a 37., Jakab Sz. (2-3) az 58., Rémiás (3-3) a 61., Németh (4-3) a 63., Ádám (4-4) a 93. percben.
Jók: az egész csapat, ill. Stefán, Ádám, Erdélyi.
Ifi: 2-1.

Értékelés

Vass László: - A sírból hoztuk vissza a mérkőzést, ha egy kis szerencsénk van, győztesen jöhettünk volna le a pályáról. A második félidei hozzáállásunkra már lehet alapozni. Gratulálunk Fodor Nadin születéséhez.
Hanyecz Béla: - Az első félidőben magabiztosan játszva szereztünk kétgólos előnyt. A másodikban kényszerű cseréket követően öt perc alatt fordított a hazai csapat. A végén szerencsére sikerült pontot menteni egy olyan találkozón, amit gólokkal kellett volna megnyerni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése