2022. április 4., hétfő

Aszaló - Bánhorváti 2-2 (0-1)

 
A Megyei I. osztály 22. fordulójában hazai pályán fogadta Bánhorváti együttesét csapatunk. Bár a találkozón már két gólos előnyre is szert tett a vendégcsapat, Vadász Róbert duplájával sikerült végül pontot szerezni.

Megyei I. osztály, 22. forduló

Aszaló SE - Bánhorváti 2-2 (0-1)

Aszaló, 50 néző. Játékvezető: Tóth I. Tibor (Varga I. Zoltán, Skarupa Tamás)
Aszaló: Kiss B - Kaczvinszki, Figeczki, Bodnár Cs., Erdélyi, Balog B., Ganyi G., Ádám A., Szőcs, Kiss E., Vadász. Vezetőedző: Hanyecz Béla.
Bánhorváti: Molnár M. - Lukács G., Henez, Hallgató, Kazvinszki, Pogonyi, Kréti, Zsigrai, Czár, Lovasi, Nestián. Edző: Mátyás József.

Csere: Balog helyett Ganyi Á. a 65., Ganyi G. helyett Bódi a 72., Erdélyi helyett Mády a 72., Nestián helyett Fejes a 76., Henez helyett Bodó a 81., Lukács helyett Madarász a 91. percben.
Sárga lap:
Pogonyi az 55., Bodó a 85. percben.
Piros lap: -

Gólszerző: Kazvinszki (0-1) a 30., Lukács (0-2) a 66., Vadász (1-2) a 79., Vadász (2-2) a 93. percben.
Jók: az egész csapat, ill. Kréti, Kazvinszki, Hallgató, Czár, Zsigrai.
Ifi: nincs.

Értékelés

Hanyecz Béla: - Küzdelmes, jó iramú mérkőzésen a játék képe alapján nem érdemeltünk vereséget. Azt el kell ismerni, hogy 2-0-nál valóban lezárhatták volna a meccset a vendégek, de sokat tettünk azért, hogy a végén a Fortuna megfogja a kezünket.
Mátyás József: - Sajnálom a csapatot, hiszen nehéz körülmények között sokat tett a győzelemért, így ez vereséggel felérő döntetlen. A futball törvénye büntetett, mert 2–0-nál le kell volna zárni a mérkőzést, amihez több lehetőségünk is adódott, de nem tudtunk élni vele. Ezek után tíz perc alatt elintéztük, hogy csak egy pontot vigyünk haza. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése