2021. november 29., hétfő

Aszaló - Gesztely 1-6 (1-1)

 

A tavaszi szezonból előrehozott bajnoki mérkőzéssel zárult a 2021-es bajnoki év csapatunk számára. Együttesünk hazai pályán fogadta a második helyen álló Gesztely gárdáját.

Megyei I. osztály, 16. forduló

Aszaló SE - Gesztelyi FC 1-6 (1-1)

Aszaló, 50 néző. Játékvezető: Tiszóczki Attila (Bodnár Ádám, Tóth Patrik)
Aszaló: Kiss B. - Kaczvinszki, Ganyi G., Bodnár Cs., Meczkó - Figeczki, Erdélyi, Kiss E., Ádám - Lázi, Ganyi Á.Vezetőedző: Hanyecz Béla.
Gesztely: Szegő - Pataki G., Sikur, Bogyó, Majdanics, Mészáros, Bakos, Berta, Szabó B., Erdélyi P., Bóta. Edző: Simon Imre.

Csere: Kaczvinszki helyett Lakatos a 46., Erdélyi helyett Horváth S. a 64., Bakos helyett Gantner a 64., Sikur helyett Lőrincz a 69., Pataki helyett Glonci a 73., Figeczki helyett Gaál a 73., Lázi helyett Balog a 73., Bogyó helyett Bacsó a 80. percben.
Sárga lap: Ganyi Á. a 6., Kiss E. az 52., Pataki a 60., Horváth S. a 78., Bodnár Cs. a 87., Meczkó a 87. percben.
Piros lap: -
Gólszerző: Kaczvinszki, ill. Sikur (2), Bogyó (2), Szabó B., Glonci.
Jók: Bodnár Cs., Ganyi Á., Kaczvinszki, ill. az egész csapat.
Ifi: 0-7.

Értékelés

Hanyecz Béla: - Messze nem volt akkora különbség a két csapat között, mint amit a végeredmény mutat. A második félidő elején még a vezetést is megszerezhettük volna, ehelyett a vendégek két véleményes gólja eldöntötte a találkozót. A végére mind mentálisan, mind fizikálisan elfáradtunk.
Simon Imre: - Sokat fejlődtünk az elmúlt félévben, amihez gratulálunk a csapatnak. Egyesületünk jó úton jár, reméljük tovább tudunk fejlődni, amihez minden feltétel adott. Boldog születésnapot kívánunk Drótos Zsófinak, a győzelmet neki küldjük sok szeretettel.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése