2022. szeptember 11., vasárnap

Izsófalva - Aszaló 2-6 (0-3)

Újabb magabiztos hétvégi győzelem
A pályaválasztói jogokat felcserélve az elmúlt hétvégén Izsófalvára látogatott csapatunk. A bajnokság 5. fordulójában ezúttal is hat gólt szereztek a mieink, miután Lázi László és Vadász Róbert is mesterhármast szerzett. A hazaiak ezzel szemben csak kétszer találtak Kiss Balázs kapujába, így továbbra is hibátlan mérleggel vezeti a tabellát együttesünk.

Megyei II. osztály, Észak csoport, 5. forduló

Izsófalva SE - Aszaló SE 2-6 (0-3)

Izsófalva, 200 néző. Játékvezető: Kujbus László (Ebergényi Zoltán, Zádori Zsolt)
Izsófalva: Mertus - Szaszin, Rézműves, Kovács G., Nyíri, Strekáf, Budai, Bihari, Kovács I., Páró, Filkóházi. Edző: Barnóczky Attila.
Aszaló: Kiss B. - Ruszó, Horváth K., Lázi Gy., Meczkó - Bódi, Bodnár, Erdélyi, Ádám - Vadász, Lázi. Edző: Szabó László.

Csere: Szaszin helyett Szegedi a 46., Bihari helyett Dócs a 46., Bódi helyett Lakatos V. a 46., Ádám helyett Szász a 46., Kovács helyett Márku az 59., Nyíri helyett Jóna a 62., Ruszó helyett Ujfalusi a 75., Meczkó helyett Krajnyák a 84., Erdélyi helyett Márton a 84. percben.
Sárga lap: Strekáf a 38. percben.
Piros lap: -
Gólszerző: Vadász (0-1) a 7., Vadász (0-2) a 16., Lázi L. (0-3) a 44., Strekáf (1-3) a 47., Vadász (1-4) a 61., Lázi L. (1-5) a 64., Márku (2-5) a 82., Lázi L. (2-6) a 89. percben.
Jók: senki, ill. Ruszó, Bodnár, Vadász, Erdélyi, Lázi.

Vezetőedzői értékelés

Barnóczky Attila:
- Sajnos, a mai teljesítményünk ennyire volt elég. Ha a helyzetkihasználásunk jobb, szorosabb eredmény is születhetett volna.
Szabó László: - A helyzetkihasználásunk - sajnos - még mindig nem az igazi. A sok rúgott gól ellenére azért van hiányérzetünk. Gratulálok a 3 ponthoz a csapatnak. A továbbiakban sok sikert a hazaiaknak!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése