2023. május 7., vasárnap

Aszaló - Rudabánya 8-0 (7-0)

Vadász Róbert és Balogh Tibor is mesterhármast szerzett
(Fotó: archív)
 Magabiztos győzelmet aratott a bajnokság 25. fordulójában csapatunk Rudabánya ellen. Együttesünk a találkozó elején nyolc perc alatt rövidre zárta a fontosabb kérdéseket, majd az első félidőben további négy gólt szerezve győzte le ellenfelét nagy arányban.

Megyei II. osztály, Észak-csoport, 25. forduló

Aszaló SE - Rudabányai Bányász LC 8-0 (7-0)

Aszaló, 100 néző. Játékvezető: Balogh Tamás (Farkas Milán Lajos, Tamás II. József)
Aszaló: Kiss B. - Ruszó, Ujfalusi, Horváth K., Ádám A. - Kiss E., Lakatos N., Erdélyi, Bodnár, Balogh T. - Vadász. Szakosztályvezető: Szabó László.
Rudabánya: Gyuró - Kálló, Mida A., Dányi, Beri V., Ádám L., Dániel M., Varga Zs., Beri R., Béres, Kálló J. Edző: Bezsilla Zoltán.

Csere: Balogh T. helyett Bódi D. a 46., Ujfalusi helyett Bódi K. a 46., Varga Zs. helyett Stefán a 46., Kálló J. helyett Lakatos B. a 72. percben.
Sárga lap:
Kálló J. a 17. percben.
Piros lap: -
Gólszerző: Balogh T. (1-0) a 4., Kiss E. (2-0, 11-esből) a 7., Balogh T. (3-0) a 8., Vadász (4-0) a 19., Vadász (5-0) a 27., Erdélyi (6-0) a 35., Balogh T. (7-0) a 38., Vadász (8-0) a 82. percben.
Jók: az egész csapat ill. senki.

Vezetőedzői értékelés

Szabó László: - Sajnos számunkra az első félidőben véget ért a mérkőzés. A második játékrészben a sok helyzetből csak egy gólt szereztünk. Gratulálok a vendégek lelkes játékához.
Bezsilla Zoltán: - Nagyon hamar eldőlt a mérkőzés. Kezdünk elfogyni a bajnokság végére. Ma nagyon sok fiatallal kellett volna helytállni. Nem baj, legalább azok az ifisták, akik hajlandóak játszani  szokták a felnőtt mérkőzéseket.  

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése