2023. október 30., hétfő

Sajószentpéter - Aszaló 2-2 (2-1)

Először hullajtottak pontokat Bodnár Csabáék
(Fotó: archív)
A Vármegyei II. osztály Észak csoportjának 10. fordulójában Sajószentpéterre látogatott együttesünk. Az elmúlt idény során mind a két összecsapáson borsot tört csapatunk orra alá a sajószentpéteri gárda, revansot azonban nem sikerült teljesen vennie a mieinknek, hiszen 2-2-es döntetlennel és így pontosztozkodással zárult a találkozó.

Vármegyei II. osztály, Észak csoport, 10. forduló

Sajószentpéter - Aszaló SE 2-2 (2-1)

Sajószentpéter, 100 néző. Játékvezető: Füleki Csaba (Kovács Attila, Galambosi Dániel).
Sajószentpéter: Hauberger - Balázs T., Válint, Kovács A., Orosz, Márton M., Nahaj, Nagy B., Bodzás, Halász, Marok. Edző: Pallós Szabolcs.
Aszaló: Korály - Ruszó, Lázi, Roha, Ádám A. - Erdélyi, Figeczki, Bodnár, Lencsés - Horváth K., Vadász. Szakosztályvezető: Szabó László.

Csere: Figeczki helyett Ganyi a 19., Vadász helyett Ferenczi a 46., Bodzás helyett Bálint a 46., Ádám helyett Bozó a 66., Lencsés helyett Márton a 72., Nahaj helyett Taskó a 83. percben.
Sárga lap: Lázi a 36., Bodnár a 70., Válint a 87. percben.
Piros lap: Ruszó a 70. percben.
Gólszerző: Nahaj (1-0) a 11., Vadász (1-1) a 26., Orosz (2-1) a 43., Lázi (2-2, 11-esből) az 56. percben.
Jók: az egész csapat, ill. Lázi, Roha. 

Vezetőedzői értékelés

Pallós Szabolcs: - Kifejezetten jól kezdtük a meccset,  de a jó erőkből álló vendégcsapat hamar tudott válaszolni mindkét vezető gólunkra. Van egy kis hiányérzetem, de abszolút nem vagyok elégedetlen. Jó játékvezetés mellett igazságos eredmény született.
Szabó László: - A tavalyi bajnokságban nem szereztünk pontot Sajószentpéter ellen, így ez a mai pontszerzés akár előre lépésnek is tekinthető. Ugyanakkor nem vagyunk elégedettek az egy ponttal. Többet reméltünk, de elég tompán, dekoncentráltan futballoztunk. További sok sikert a hazaiaknak. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése