2012. április 7., szombat

Kiütéses győzelem Emőd ellen!

Jól debütált az új mez! (forrás: www.boon.hu)

Szombaton a Szepesi Zsolt vezette emődi alakulatot fogadta csapatunk Halmajon. A felnőtt mérkőzésre megerősödött a szél és meglehetősen borult lett az időjárás, így megbánta pár futballistánk, hogy nem stoplist húzott az első félidőre. A találkozót sárga lapos eltiltás miatt, csak a korláton túlról nézhette Varga Dávid és Halder Péter. Utóbbinak jó példa lehet Lázár Norbert három gólja, ugyanis valljuk be, eddig adósok maradtak a gólokkal télen szerződtetett támadóink. Lázár azonban ma alaposan kivette a részét abból, hogy visszavágjon a csapat, az ősszel elszenvedett 1-0-s emődi kudarcért, és feledtesse a szurkolókkal a két hete lezajlott Bükkábrány elleni találkozót.... A csapat ma öltötte először magára az új "címerest", és jobb ha hozzászoknak a kedves szurkolók ahhoz, hogy ezentúl a fekete-fehér csíkosnak kell drukkolni.
Képek a mérkőzésről: ide kattintva!

Mindenesetre látszott már a mérkőzés elején, hogy szeretnék hamar eldönteni a találkozót kedvenceink, az első komoly lépést a három pont felé a 25. percben tették a fiúk, pontosabban Lázár Norbert, aki mesteri szabadrúgással szerezte meg a találkozó, és önmaga első gólját visszatérése óta és ezzel nyilván egy komoly gát szakadt át támadónkban, de erről még később úgyis esik szó. Négy perccel később egy másik téli szerzemény, Jakab Gyula növelte csapatunk előnyét: egy szögletrúgás után nagy erővel vágta léc alá a labdát. A 39. percben Lázár Norbert lépett ki a védők közül és lőtte el a kapus mellett a labdát, majd, hogy még biztosabb legyen az első félidő Horváth Benjámin is a kapuba talált. A második játékrész elején Horváth Benjámin korán, már az 55. percben megkapta második sárga lapját, így megfogyatkoztak a mieink, amit ki is használtak a vendégek, igaz csak a 70. percben. Bár számos lehetőség adódott csapatunk előtt, a 79. percben újra Lázár Norbert tudott eredményes lenni,  majd a mérkőzés befejezéseként a 87. percben Jakab Gyula bólintott még a kapuba, ezzel beállítván a 6-1-es végeredményt.

Aszaló – Emőd 6-1 (4-0)
Halmaj, 100 néző. V.: Nagy.

Aszaló: Lövei (Medve) – Buri, Jakab, Meczkó, Konkoly, Kosztek (Ónodi), Tóth N. (Füleki), Horváth, Sikorszki (Agárdi), Lázár, Tóth L. (Bodnár). Edző: Barcsa László, Luhály István.
Emőd: Jaksi – Kiss, dr. Török, Rémiás, Vass, Boncsér, Fekete, Csibrik (Budai), Görzsöny, Bodzán (Kékedi), Lakatos (Petruska). Edző: Szepesi Zsolt.

G.: Lázár (3), Jakab... (2), Horváth ill. Vass.
Kiállítva: Horváth (55).
Jók: Lázár (a mezőny legjobbja) és az egész csapat, ill. Jaksi, Vass, Rémiás, Görzsöny.
Ifi: 0-4.

Luhály István: – A Húsvét már több mint 2000 éve az élet győzelme a halál felett. Nekünk ma sokkal könnyebb dolgunk volt, így megérdemelt, meggyőző, és önbizalomnövelő győzelmet arattunk a lelkes és szervezett ellenfelünk ellen. Gratulálok a csapatnak.
Szepesi Zsolt: – Megérdemelt hazai siker, túl sok volt a hiba. További sok sikert az aszalói csapatnak.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése