2015. április 4., szombat

Itt a Húsvét, itt a nyúl...

Háromszor örülhettünk aszalói találatnak!

...Aszaló-Harsány: 3-0! Teljes mértékben ül ez a sablon vers, együttesünk az ünnepek előtt magabiztosan győzte le hazai pályán a harsányiakat. Az elmúlt heti kezdőcsapathoz képest két helyen változtatott Szabó László: visszakerült a védelem baloldalára Krajnyák Balázs, míg Kiss Elemér is kezdő tizenegyben kapott helyet a középpálya jobb oldalán. A találkozó első találatára a 32. percig kellett várni, amikor is Bari Martin baloldali szögletét fejelték ki röviden a védők, Meczkó Gergely pedig egy igazítás után lőtte a bal alsó sarkot. Érdekesség, hogy védőnk az ősszel is eredményes volt Harsányban. Négy perccel később Bari Gábor szabadrúgását Sebők Krisztián csúsztatta meg a tizenhatoson belül, a labda pedig a kapu jobb oldalába vágódott, így 2-0-ás előnnyel vonultak szünetre a mieink.
 A második félidő elején Bari Martin ugrott ki a védők között, és higgadtan értékesítette helyzetét és mint kiderült beállítván ezzel a végeredményt. A találkozó további részében is egyértelműen a kedvenceink akarata érvényesült, így magabiztos győzelemmel a hátuk mögött mehetnek locsolkodni játékosaink az ünnepekkor.
Képek a mérkőzésről: ide kattintva!
Jegyzőkönyv

Aszaló - Harsány: 3-0 (2-0)
Aszaló, 50 néző. V.: Kalló

Aszaló: Korály (Kádas) - Krajnyák T., Mikó, Krajnyák B. - Meczkó, Ádám A. - Barta (Agárdi), Bari G., Kiss (Lencsés) - Sebők (Ádám I.), Bari M. (Füleki Cs.). Edző: Szabó László
Harsány: Polyák - Kiss, Rafael, Nagy (Farkas), Dévai - Szamkó, Éliás, Székely, Pintér (Ambrus) - Debreceni, Illés.
Gólszerzők: Meczkó, Sebők, Bari M.
Jók: az egész csapat ill. senki

Szabó László: A mérkőzést végig kontrollálva, megérdemelten szereztük meg a három pontot.
A vendégek nem nyilatkoztak.

 Ifjúsági csapatunk 23 veretlenül megvívott mérkőzés után kapott ki hazai környezetben a közvetlen üldöző Harsánytól. Bár Kovács Krisztián tanítványai jobban játszottak a vendégeknél, a harsányi fiatalok kihasználták magassági fölényüket a pontrúgásoknál... A sors visszaadta azonban a múltheti szerencsés győzelmet Mezőcsáton. Elkeseredésre nincs ok, ugyanis továbbra is 3 pontos előnnyel vezetik a tabellát fiataljaink.

Aszaló U19 - Harsány U19: 2-4 (0-2)
Aszaló, 20 néző. V.: Lajkó

Aszaló: Kádas - Lakatos, Czimbalmos, Kiss, Szilágyi - Horváth, Szabó, Bátkai, Füleki - Buri (Sipos), Glonczi (Homonnay). Vezetőedző: Kovács Krisztián
Gólszerzők: Buri, Horváth
Kiállítva: Czimbalmos (67. percben)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése