2015. április 27., hétfő

Sokáig vezettünk, amikor érkezett Maradona...

Bari Gábor szerzett vezetést
  Hét fordulóval a bajnoki zárás előtt Emődre látogatott együttesünk vasárnap. Továbbra sem egészséges két kulcstámadója a csapatnak, így nélkülük - Kiss Elemér és Lencsés Gergő nélkül - volt kénytelen nekivágni a találkozónak a gárda. Negyedóra elteltével Bari Gábor egy jól eltalált lövéssel megszerezte a vezetést csapatunknak, majd a folytatásban ő állt többször is a legközelebb ahhoz, hogy növelje az előnyt, ám több ízben hibázott, így a mezőnyben teljesen kiegyenlített mérkőzésen végül a hazaiak a 84. percben egyenlíteni tudtak. Hozzá kell tenni a jobboldalról beérkező labdát Vass László az isteni Diego Maradonát idézve kézzel ütötte a kapuba a labdát, azonban Tóth játékvezető, sem asszisztense nem érzékelte ezt, így érvényesnek nyilvánították a találatot - mindenesetre a mérkőzés után az asszisztens a rajta az esetet számon kérőknek elmondta, a "hang" kétségtelenül gyanús volt, de mivel nem volt egyértelmű számára a szituáció, nem emelte a zászlót. Gól az, amit aj játékvezető megad, így 1-1-re végződött az összecsapás Emődön. 
Jegyzőkönyv
Emőd – Aszaló 1-1 (0-1)
Emőd, 100 néző. V.: Tóth Zs.

Emőd: Czimbalmos – Petruska, Lengyel, Dudás (Németh G.), Boncsér (Nagy S.), Németh Cs., Horváth S. (Nagy G.), Ficsor (Orosz), Vass, Hriczó, Kolompár (Szabó). Edző: Vass László.
Aszaló: Korály – Krajnyák T., Mikó, Krajnyák B., Meczkó (Agárdi), Barta, Bari G., Bari M., Török, Sebők (Füleki), Ádám. Edző: Szabó László.
Gólszerzők: Vass, ill. Bari G.
Jók: Horváth, Petruska, Németh Cs., Riczó, ill. Krajnyák B., Meczkó, Bari M., Bari G., Barta.
 

Emőd U19 - Aszaló U19: 0-6 (0-4)
Emőd, 50 néző. V.: Majoros

Aszaló: Kádas (Losonczi) - Lakatos, Czimbalmos, Kiss, Szilágyi - Sipos (Dányi), Szabó, Horváth (Jakab), Füleki - Homonnay (Glonczi), Buri (Bátkai). Edző: Füleki János
Gólszerzők: Füleki (3, egyiket 11-esből), Buri (2, egyiket 11-esből), Glonczi

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése