2015. április 19., vasárnap

Kettős győzelem szombaton!

Sebők Krisztián volt a nyerőember!
 A szombati napon Bükkzsérc látogatott otthonunkba. A felnőtt együttes számára igazi hatpontos találkozó volt a szombati, ugyanis egy esetleges győzelem esetén megelőzve a bükkzsércieket léphettünk fel a negyedik pozícióba a tabellán. Ez a siker össze is jött, miután már korán vezetést szereztek a mieink, Sebők Krisztián passzából Bari Martin talált a vendégek kapujába. Kiegyenlített első félidőt követően, a második játékrész sem hozott felfokozott izgalmakat, bár miután Bari Gábor elrontott ziccerét követően egyenlítettek szinte a semmiből a vendégek, izgalmas lett az utolsó pár perc. A 89. percben Barta Tamás harcolt ki egy büntetőt, amit Sebők Krisztián magabiztosan értékesített - a vendégjátékosok közül pedig kettőt is kiállított Petróczki játékvezető. De még nem volt vége a találkozónak, kettő perccel később ugyanis Glonczi indította Bari Gábort, aki a kilépő kapus felett pörgette át kapuba a labdát, beállítván ezzel a 3-1-es végeredményt.
Képek a mérkőzésről: ide kattintva!
Jegyzőkönyv

Aszaló – Bükkzsérc 3-1 (1-0)
Aszaló, 50 néző. V.: Petróczy A.

Aszaló: Korály – Krajnyák T., Mikó, Krajnyák B., Meczkó (Glonczi), Barta, Bari G., Bari M. (Ádám I.), Török (Füleki G.), Sebők (Füleki Cs.), Ádám. Edző: Szabó László.
Bükkzsérc: Balog – Rémiás, Lénárt, Szemán, Mikita, Horváth, Fehér, Csiszár, Siró, Dobos, Harsányi. Edző: Kovács József.
Gólszerzők: Bari M., Sebők (11-es), Bari G.,ill. Csiszár.  
Kiállítva: Fehér és Lénárt (90.).
Jók: az egész csapat, ill. Balogh, Szemán, Csiszár.

Szabó László: Hatpontos mérkőzésen teljesen megérdemelt győzelmet arattunk, még akkor is, ha a semmiből bekapott gól után kissé hitünket vesztettük.
Kovács József: Nem tudom meddig van még a lefelé, jó lenne ha ez a vereség az utóját jelentené.


Ifjúsági csapatunk számára ezúttal könnyebb mérkőzés következett, így lehetőség volt arra, hogy olyan emberek is a kezdőben kapjanak helyet, akik eddig jobbára a cserepadról szálltak be. Bár az első félidőben voltak eredményesebbek fiataljaink, a második félidőben játszották a futballt Kovács Krisztián tanítványai, így magabiztos győzelmet arattak.

Aszaló U19 - Bükkzsérc U19: 8-0 (6-0)
Aszaló, 20 néző. V.: Duch

Aszaló: Kádas (Losonczi) - Lakatos, Gáspár, Kiss, Szilágyi (Bodnár) - Dányi (Sipos), Szabó, Horváth (Bátkai), Füleki - Jakab (Buri), Glonczi (Homonnay). Vezetőedző: Kovács Krisztián
Gólszerzők: Glonczi (4), Füleki (2), Horváth, Szabó

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése