2015. május 24., vasárnap

Bajnok lett ifjúsági csapatunk!

2014/2015-ös Megyei II. osztály Közép csoport U19-es bajnokság győztese!
  Szombat délutáni győzelmének köszönhetően immáron biztosan kijelenthető: a 2014/2015-ös Megyei II. osztály Közép csoportjának U19-es bajnokságát az Aszalói Sportegyesület ifjúsági csapata nyerte meg!  Két fordulóval a bajnokság vége előtt nyolc pont az előnye Kovács Krisztián csapatának a második helyezett Harsány előtt, így biztossá vált az aranyérem ifistáink számára. A 26 lejátszott mérkőzés során egészen parádés mutatókat produkált a csapat: 23 győzelem mellett, 2 döntetlen és csupán egy vereség szerepelt az együttes neve mellett. 130 rúgott góllal a legtöbbet rúgták, míg 22 kapott góllal a legkevesebbet kapták a 15 csapat közül. A hátralévő két fordulóban papíron nincs nehéz dolga a Kovács-tanítványoknak, hiszen a jövőheti szirmabesenyői kirándulás után, hazai pályán Cserépfalu ellen fejezi be a bajnokságot a csapat június 7-én. Remélhetőleg sok aszalói szurkolóval, szülővel, baráttal a pálya szélén, hiszen fiataljaink tényleg rászolgáltak a buzdításra!

Az Aszalói Sportegyesület vezetősége gratulál mindenkinek, aki valamilyen formában részese volt ennek az aranyéremnek!
Így látták fiataljaink
Szabó Krisztián, az ifjúsági csapat csapatkapitánya: Beteljesült egy álom számomra, hiszen ez volt a célom: bajnokként befejezni ifista pályafutásom. A legrégebbi tagja vagyok ennek futballcsapatnak, így ott voltam Serényfalván, amikor az ificsapat harmadik, a felnőtt csapat első helyezést ért el a megyei II. osztályban. Azokat a sikereket, annyira még nem éreztem magaménak, nem úgy mint ezt a mostanit, hiszen nem mindennap mondhatja el az ember magáról, hogy egy bajnokcsapatnak a csapatkapitánya, ráadásul egy olyan csapaté, amelyik egyértelműen nyerte meg ezt a versenyfutást - egészen elképesztő mutatókkal, elég csak ránézni a tabellára. Szeretnék gratulálni edzőnek, játékosnak és nem utolsó sorban támogatóinknak, és tényleg mindenkinek, aki részese volt és részese ennek a sikertörténetnek, hiszen még ne felejtsük el, hátra van két mérkőzés, ami remélhetőleg már örömfutball lesz számunkra. Itt szeretnék egy kéréssel fordulni minden egyes aszalói szimpatizáns felé: aki csak teheti jöjjön ki az utolsó fordulóban az ifjúsági csapat mérkőzésére is, hiszen én úgy gondolom egy aranyérmes csapat megérdemli, hogy minél több ember előtt futballozhasson az utolsó fordulóban!       

Kádas Csaba, az ifjúsági csapat kapusa: Egész éves kemény munka eredménye érett be a tegnapi mérkőzésen. Bár voltak hullámvölgyek a szezonban, végig hittünk a bajnoki címben. Örülök hogy hozzátehettem a részem a csapat teljesítményéhez és külön köszönetet érdemel Kovács Krisztián egész éves türelme és kitartása.

Buri Márió, az ifjúsági csapat támadója: Az elején nehezen indultunk be és bár a szezon folyamán akadtak nehézségek, voltak kisebb problémák, mint egy igazi csapat ezt megoldottuk. Ahogy a szezon elején megbeszéltük, a bajnoki cím a a cél és tessék elértük amit akartunk! Ennek nagyon örülök és remélem a következő is ilyen jól sikerül majd.

Sipos Krisztián, az ifjúsági csapat középpályása: Örülök, hogy egy ilyen jó csapatban játszhatok és egy bajnok csapatnak lehetek tagja. Mindenki nagyon nagy fegyelemmel és odafigyeléssel játszott ezen az éven. Tetszetős volt a játékunk, jó körülmények között játszhattunk így minden adott volt a sikerhez. Boldog vagyok, hogy megnyertük a bajnokságot és hogy tagja lehetek ennek a csapatnak. Bár még van két meccs hátra, szerintem azokat is hozzuk, hoznunk kell, igaz a végelszámolás pontjából már mindegy. Nagy köszönettel tartozunk a vezetőedzőnknek Kovács Krisztiánnak, Füleki Jánosnak, Szabó Lászlónak és Tamás Bertalannak egyaránt.

Füleki Dávid, az ifjúsági csapat középpályása: A tegnapi mérkőzés a csapat számára sors döntő volt. A bajnoki cím megszerzése nem volt könnyű dolog, de a sikeres csapatmunka meghozta gyümölcsét, így az ifjúsági csapatunk megnyerte a bajnoki címet. Ezt főként köszönhetjük Kovács Krisztiánnak a csapat edzőjének és Füleki Jánosnak a csapat volt edzőjének akik az első perctől buzdították a csapatot és aktívan részt vettek célunk elérésében. A csapatnak voltak könnyebb és nehezebb mérkőzései, mint például a sajószögedi mérkőzés, ahol az utolsó percekben sikerült 4-3-as győzelmet kicsikarnunk. A sikert természetesen köszönjük az ifjúsági csapat támogatóinak is: Szabó Lászlónak, Tamás Bertalannak, Bodnár Tibornak és Szalánczi Istvánnak, valamint az Aszalói Önkormányzatnak egyaránt.  

Bátkai József Máté, az ifjúsági csapat középpályása: Kicsit döcögősen kezdtük a bajnokságot, voltak jó mérkőzések és voltak rosszabbak, de ezen végül is sikerült túllépnünk és együttes erővel sikerült egy olyan eredményt elérnünk, amelyre az ifi csapatunk elég régen volt képes. Szeretném én is megköszönni mindenkinek, aki támogatott bennünket. Bízom benne, hogy a következő szezonunk is ilyen sikerekben gazdag lesz! 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése