2015. május 11., hétfő

Drámai győzelem!


 A 26. fordulóban drámai csatában győzött csapatunk Alsózsolca ellen hazai pályán, talán mondanunk sem kell, a 92. percben még a vendégek vezettek. Kapufák, tizenegyes, kiállítás és hét gól. Volt itt minden, elsősorban számtalan kihagyott helyzet, minek következtében 2-0-ra vezetett a zsolcai csapat az első félidő derekán, és bár sikerült szépíteni Sebők Krisztiánnak büntetőből, a félidő utolsó percében ismét a kapuba találtak a vendégek.
 Szerencsére azonban Ádám István a második félidő elején gyorsan gólt szerzett, így maradt remény a hátralévő mintegy 40 percre, ahol azonban küzdöttek a mieink, de hiába. Korály Gábor óriási bravúrja az utolsó fűszál volt a megkapaszkodásra, és talán ezen felbuzdulván is, de a hajrában megnyerte a találkozót együttesünk úgy, hogy Bari Martint a 73. percben kiállította a játékvezető. A 93. percben egy felívelést követően Sebők Krisztián fejelte kapufára a labdát, ami Füleki Csaba elé pattant, aki könyörtelenül a jobb alsóba lőtt, egy perccel később pedig Meczkó Gergely kiugratását Bari Gábor helyezte ugyanoda, ezzel beállítván a 4-3-as végeredményt.
Jegyzőkönyv

Aszaló – Alsózsolca 4-3 (1-3)
Aszaló, 100 néző. V.: Kalló Zs.

Aszaló: Korály – Krajnyák T., Mikó, Krajnyák B. (Kiss), Meczkó, Ádám I. (Füleki Cs.), Bari G., Bari M., Török (Füleki G.), Sebők (Szabó), Ádám A. Edző: Szabó László.
Alsózsolca: Ilonka – Balog, Verbovszki, Hegedüs, Dócs, Hajdú, Nagy (Kiss G.), Kojsza, Bódi, G. (Tóth S.), Gergely, Bódi D. (Tóth G.) Edző: Borbély István.
G.: Sebők (11-es), Ádám I., Füleki Cs., Bari G.., ill. Balog (2), Bódi G. Kiállítva: Bari M. (73.) Jók: az egész csapat ill. senki. Ifi: elmaradt, mert a vendégek nem érkeztek meg.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése