2015. május 18., hétfő

Kilenc emberrel fejeztük be a mérkőzést

 Mégis pontot hozott el Sajóvámosról csapatunk vasárnap. Sok hiányzója akadt együttesünknek, ugyanis a héten megműtött Lencsés Gergő, valamint a betegségéből felépülő Kiss Elemér továbbra sem áll rendelkezésre, de bokasérüléssel küzd Barta Tamás is, valamint Bari Martin kénytelen volt kihagyni a találkozót múltheti kiállítása után.
 Végig érződött az összecsapáson, hogy nem lesz sok gólos mérkőzés, és ez az idő múlásával be is igazolódott, igaz a hazaiaknak akadtak inkább lehetőségeik az első félidő során, a második játékrészben mégis a mieink szereztek vezetést, Sebők Krisztián lévén, tizenegyesből. A 70. percben aztán kiállították gólszerzőnket, és a hazaiak mindent egy lapra feltéve támadtak, melynek eredményeképpen egyenlíteniük is sikerült nem sokkal a vége előtt. A 83. percben Mikó Norbertet is leküldte a játékvezető a pályáról, így a hátralévő szűk tíz percben hősiesen védekezve ért el 1-1-es döntetlent csapatunk.
Jegyzőkönyv

Sajóvámos – Aszaló 1-1 (0-0)
Sajóvámos, 100 néző. V.: Matlyák.

Sajóvámos: Bordás – Nagy, Varga, Fejes, Tóth, Sugár, Szemán, Körtvélyesi (Váradi), Fehér, Mohácsi, Sedlák. Edző. Váradi Norbert.
Aszaló: Korály – Krajnyák T., Mikó, Krajnyák B., Meczkó, Ádám I. (Agárdi), Bari G., Füleki, Török, Sebők, Ádám A. Edző: Szabó László.
Gólszerzők: Fejes, ill. Sebők.
Kiállítva: Sebők (70.), Mikó (83.)
Jók: az egész csapat, ill. mindenki.


Ifjúsági csapatunk jelen állás szerint megnyerte a 2014/2015-ös bajnokságot. Ám a történet nem ilyen egyszerű, ugyanis a Szirmabesenyő-Harsány (3-1) mérkőzést megóvták a vendégek, mely mérkőzésről egyelőre nem született határozat. Amennyiben marad a pályán elért eredmény kijelenthetjük, hogy Kovács Krisztián csapata aranyérmes, viszont ha a harsányi csapat megkapja a három pontot, a hátralévő mérkőzések valamelyikén még pontokat kell szereznie Szabó Krisztiánéknak.
 Vasárnap taktikus futballal nyertek rangadót fiataljaink, 2-0-ás szünetet követően végül 4-1 arányban győzték le a negyedik helyezett sajóvámosi ifit.

Sajóvámos U19 - Aszaló U19: 1-4 (0-2)
Sajóvámos, 50 néző. V.: Tóth M.

Aszaló: Kádas - Lakatos, Czimbalmos, Kiss, Sipos - Bátkai (Szilágyi), Szabó (Gáspár), Horváth, Füleki - Homonnay (Glonczi, Jakab), Buri. Vezetőedző: Kovács Krisztián
Gólszerzők: Buri (2), Füleki (2, az elsőt 11-esből)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése