2015. szeptember 27., vasárnap

Emberhátrányban győzelem


 Rangadót nyert együttesünk a bajnokság 7. fordulójában. Vasárnap délután Varbón vendégszerepelt Füleki János együttese, ahol két vereség után egy jó csapat ellen kellett felállnia a mieinknek a padlóról. Az első félidei játék után biztos volt, hogy nem lesz sok gólos mérkőzés. Igaz, a második negyvenöt percre összekapták magukat az együttesek és szép számmal alakultak ki helyzetek egyik, illetve másik oldalon is. A mieink az 51. percben ráadásul emberhátrányba kerültek, miután Sukály Szabolcs megkapta második sárga lapos figyelmeztetését. A 70. percben aztán Lajtos István csúsztatott le egy felívelést Bari Gábor elé, aki 12 méterről kilőtte a jobb alsó sarkot, ezzel megszerezve a győzelmet jelentő találatot.

Varbó – Aszaló 0-1 (0-0)
Varbó, 150 néző. V.: Suhaj.

Varbó: Éliás – Tóth-Pál, Zsíros, Kiss, Antal, Smida (Mácsi), Kazai (Kálmán), Kocsmár, Kovács, Gaál (Lubai), Szabó. Edző: Dalnoki Miklós.
Aszaló: Korály – Meczkó, Sukály, Zékány, Molnár, Ádám, Bari G. (Agárdi), Bari M., Lajtos (Barta), Stefán, Török (Kiss). Edző: Füleki János.
Gólszerző: Bari G. 

Kiállítva: Sukály (51.)
Jók: senki, ill. az egész csapat. 
Ifi: 4-0.

Dalnoki Miklós: – Szív nélküli, akarat gyenge játék, ami hetek óta tart. Kíváncsi leszek, hogy a játékosok mikor veszik észre, hogy ez a hozzáállás kevés.
Szabó László csapatvezető: – Szép győzelem tíz emberrel. A múlt hét után ránk fért a siker. Ha odaadással fegyelmezetten játszunk van eredmény. A bódvaszilasiaknak üzenem: Füleki úrnak nem volt köze a nyilatkozathoz. Van olyan, hogy vismajor.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése