2015. szeptember 5., szombat

Kivégeztük a múcsonyiakat!

Bari Martin: gólok, gólpasszok
  Szombaton a még nyeretlen Múcsony látogatott csapatunkhoz a 4. fordulóban. A mieink hálátlan vendéglátók voltak, ugyanis mind az ifjúsági, mind a felnőtt csapat kitömte a múcsonyi csapatot. Az új kapuhálók így felavatásra kerültek: tizenkilenc aszalói és egy múcsonyi találattal kiállták a terhelést. 
 Meczkó Gergelyéknek volt javítani valója a múltheti kínkeserves győzelem után, és ezúttal meg is mutatták, hogy nem felejtettek el futballozni. Már az első félidőben eldőlt a találkozó, hiszen 7-0-val fordultak a csapatok. Korály Gábornak szinte védeni valója nem volt az első játékrészben, míg nálunk Bari Gábor triplázott, Bari Martin duplázott, valamint Lajtos és Török Gábor talált a kapuba, utóbbi büntetőből.
 A második játékrészre így rögtön négyet cserélt Füleki János. Meczkó Gergely, Török Gábor, Molnár Dezső és Lajtos István helyett Zékány Gábor, Barta Tamás, Szabó Krisztián és Kiss Elemér lépett pályára a szünetben. Nehezen nyílt meg a gólzsák a második félidőben, hiszen a 63. percig kellett várni a nyolcadik találatra. Kiss Elemér duplázott, Barta Tamás ballal lőtte ki a 22 méterről a jobb alsó sarkot, míg a hosszú sérülése után először pályára lépő Lencsés Gergőnek megadták a lehetőséget a társak, Barta Tamás kiharcolt büntetője után góllal tért vissza fiatal támadónk. A múcsonyiak azért lőttek egy becsületgólt, így az ő találatukkal ért véget találkozó.
Képek a mérkőzésről: ide kattintva!

Aszaló - Múcsony: 11-1 (7-0)
Aszaló, 100 néző. V.: Fiderák

Aszaló: Korály - Krajnyák, Sukály, Meczkó (Zékány) - Stefán, Török (Szabó), Molnár (Barta), Bari G., Ádám A. - Lajtos (Kiss), Bari M. (Lencsés). Vezetőedző: Füleki János
Múcsony: Tóth - Krehely, Szántó, Bacsó, Justyák - Kovács (Lakatos), Bényei, Nagy, Füvessy (Ragány) - Szaszin (Spák), Marsi. Csapatvezető: Bezsilla Zoltán
Jók: az egész csapat ill. Lakatos
Gólszerzők: Bari G. (3), Bari M. (2), Kiss (2), Lajtos, Török (11-es), Barta, Lencsés (11-es) ill. Nagy

Füleki János: Egy szimpatikus csapatot ilyen arányban is megérdemelten győztünk le. Kiköszörültük a dédesi csorbát. További sok sikert a vendégeknek. Gratulálok az ifjúsági csapatunknak!
Bezsilla Zoltán: Nekünk nem ezeket a mérkőzéseket kell megnyerni. Egy jó csapattól kaptunk ki. Köszönöm mindenkinek a helyállást. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése