2015. szeptember 14., hétfő

Sajóvámos megálljt parancsolt!

 Elszenvedte első vereségét a 2015/2016-s bajnoki idényben együttesünk. Sajóvámossal rendre izgalmas és szoros összecsapást eredményez az ütközet, ezúttal sem volt ez másképp, ám a szerencse ezúttal alaposan elpártolt a mieink mellől. Az első félidő 15. percében Mohácsi szerzett vezetést, távoli lövése megcsúszott az elvetődő Korály Gábor előtt, így a labda a hóna alatt a hálóba jutott. Kettő perccel később Apostol szerzett szépségdíjas találatot, a félpályáról indulva cselezte végig magát egészen a tizenhatosig, ahol Korályt elfektetve a hálóba passzolt. Lajtos István gyorsan tudott szépíteni, így 2-1-el vonultak szünetre a csapatok.
 A második játékrészben kísértetiesen hasonló gólt kapott csapatunk, mint Dédestapolcsányban: egy jobboldali beadás után a középre adott labda Fejes fejére hullott, onnan pedig Korály feje fölött átívelt a labda a kapufára, onnan pedig a hálóba. A 65. percben Apostol 25 méteres szabadrúgása pattant meg a sorfalon, a jobbra elmozduló Korály mellett pedig a kapuba vágódott a labda. Azonban a mieink nem adták fel és Lajtos révén ismét közelebb jöttek a mieink. A 70. percben az egyes számú asszisztens inkább a cserejátékosainkkal foglalkozott, mintsem a lesvonalat tartotta volna, így egy akción belül kétszer maradt le, ennek eredménye pedig az ötödik sajóvámosi találat lett. Az utolsó 20 percben nagyot futballoztak a mieink, és bár Bari Gábor szép akció végén még a kapuba talált, Bari Martin kapufát rúgott, Parázsó pedig Stefán beadásáról maradt le centikkel. Végeredmény: Sajóvámos - Aszaló: 5-3

Sajóvámos – Aszaló 5-3 (2-1)

Sajóvámos, 150 néző. V.: Sveda.
Sajóvámos: Bordás – Hajkó, Nagy, Hunyadi, Varga, Apostol, Szemán (Hozdik), Tóth (Lalik), Fejes, Mohácsi (Lukács), Sugár. Edző: Váradi Norbert.
Aszaló: Korály – Krajnyák (Kiss), Sugár, Zékány (Lencsés), Molnár, Ádám, Bari G., Bari M., Lajtos (Parázsó), Stefán, Török (Barta). Edző: Füleki János.
G.: Apostol (2), Fejes (2), Mohácsi, ill. Lajtos (2), Bari G. Jók: az egész csapat, ill. Lajtos, Sukály. Ifi: 3-1.
Váradi Norbert: – Egy igazi rangadót sikerült megnyernünk. A csapat bebizonyította, hogy tud küzdeni. Gratulálok mindkét csapatunk győzelméhez.
Füleki János: – Volt minden mint a búcsúban: lesgól, potyagól, megpattanó labda a sarokban. Sajnos csak az utolsó 20 percben mutatta meg a csapat a tudását, de ez kevés volt a búcsúi ajándék ellenében.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése