2015. szeptember 20., vasárnap

Vereség hazai pályán


A múltheti sajóvámosi sokkot úgy látszik nem feledtette a hétközi barátságos mérkőzésen elért győzelem Kassán (6-1). Bajnoki mérkőzésen ugyanis ismét vereséget szenvedett együttesünk, ezúttal Bódvaszilas ellen. Bari Gábor góljával vezetett az első játékrészben csapatunk, a második játékrész 61. percében a csereként beálló Kiss Elemér növelte az előnyt, ám a vendégek gyorsan három perc alatt kiegyenlítettek. A végén pedig jött a dráma, Takács László góljával ugyanis elvitték a három pontot Aszalóról a bódvaszilasiak.

Aszaló – Bódvaszilas 2-3 (1-0)
Aszaló, 100 néző. V.: Zimmermann.

Aszaló: Korály – Meczkó, Sukály, Zékány, Molnár, Ádám A., Bari G., Bari M. (Ádám I.), Lajtos (Kiss), Stefán, Török. Edző: Füleki János.
Bódvaszilas: Kavicsányi G. – Kavicsányi L., Monori (Lakatos, Falucskai), Lukács Máté, Ruszó, Fóris, Fialka, Szabó, Bári, Lukács Martin, Takács. Edző: Takács László.

Gólszerzők: Bari G., Kiss, ill. Fialka, Lukács, Takács. 

Jók: senki, ill. az egész csapat.
 Ifi: 1-1.

Füleki János: A vámosi pofon után kaptunk egy mélyütést. 2-0-ról úgy kaptunk ki hazai pályán, hogy az ellenfél háromszor jött át a félpályán. Szégyen! Fejben nagyon nincs rendben a csapat. Jó lenne ha mindenki átértékelné a jövőjét, a célok és hozzáállás tekintetében. Csak így sikerülhet és sikerülnie is kell!
Takács László: A mai napon bebizonyítottuk, hogy van tartása a csapatnak! 0-2 ről felállva sikerült megnyernünk a mérkőzést. Talán mégsem olyan gyenge ez az északi csoport?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése