2018. november 11., vasárnap

Aszaló - Miskolci VSC 3-2 (1-1)

A 88. percben jött a dráma
Szép számú közönség előtt, nagyszerű novemberi időben játszotta ismét a hétvége rangadóját együttesünk a bajnokság 14. fordulójában, hiszen az elmúlt héten a tabella második helyére fellépő MVSC látogatott Aszalóra. Hanyecz Béla vezetőedző nem számíthatott a védelem két alapemberére eltiltás miatt: Ganyi Gábor öt sárga, míg Sukály Szabolcs az elmúlt héten kapott piros lapja miatt nem léphetett pályára. A fiatal, feljutást megcélzó zöld-fehér alakulat ellen jó iramú, fordulatos mérkőzést játszott együttesünk, amely drámai véget ért. Lázi László a 88. percben egy védelmi hibát kihasználva döntötte el 3-2-re az összecsapást, amivel csapatunk az MVSC előtt hét pontra növelte előnyét, míg az Alsóvadászon diadalmaskodó Alsózsolca előtt maradt a hat pontos differencia, ezzel pedig már őszi bajnoknak mondhatja magát együttesünk!
Képek a mérkőzésről: ide kattintva!

Megyei II. osztály, Északi-csoport 14. forduló

Aszaló - Miskolci VSC 3-2 (1-1)

Aszaló, 250 néző. V.: Belicza (Szutorcsik Gyula, Varga I. Zoltán)
Aszaló: Ihász - Stefán, Ádám A., Burai, Meczkó, Mády, Bodnár, Szász, Balogh B., Lázi, Bari.Vezetőedző: Hanyecz Béla.
MVSC: Román - Szabó, Nyirkó, Péter I., Fizer B., Kele, Kovács, Sztankovics, Blaskó, Balogh R., Bodnár. Edző: Pachinger János.

Csere: Bodnár helyett Árvai az 52., Szász helyett Ganyi Á. az 55., Balogh R. helyett Bernáth a 67., Mády helyett Krajnyák a 77., Burai helyett Vígh a 89. percben.
Gólszerző: Kele (0-1) a 11., Bari (1-1) a 18., Lázi (2-1) az 50., Nyirkó (2-2) az 54., Lázi (3-2) a 88. percben.
Sárga lap: Bari a 14., Nyirkó az 52., Ádám a 60., Fizer a 80. percben. 
Piros lap: -
Jók: az egész csapat, ill. Fizer B., Nyirkó, Balázs, Blaskó.
Ifi: 2-4.

Értékelés

Hanyecz Béla: - Jóiramú, rangadóhoz méltó mérkőzésen mindkét csapat győzelemre játszott. Szerencsére az égiek ma minket támogattak. Gratulálok a csapatnak.
Pachinger János: - Igazi rangadót játszottunk, annyi volt a szépséghibája, hogy a 90. percben a ziccerünkből ne mi, hanem a hazaiak szereztek győztes gólt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése