2018. november 26., hétfő

Szendrő - Aszaló 3-1 (2-0)

Sukály Szabolcs találata csak a szépítésre volt elég
A tavaszi szezon első fordulójából előrehozott mérkőzést játszotta le november utolsó hétvégéjén együttesünk Szendrőben. Zord időjárási körülmények között csapatunk 3-1-es vereséget szenvedett.

Megyei II. osztály, Északi-csoport 15. forduló

Szendrő - Aszaló 3-1 (2-0)

Szendrő, 100 néző. Játékvezető: Kujbus László (Lénárt Vanda, Szabó Gergő)
Szendrő: Rézműves - Glonczi, Berki, Lakatos I., Fialka, Beri, Lakatos R., Bényei, Mida, Kenéz, Lakatos J. Edző: Veres Lajos.
Aszaló: Ihász - Balogh, Burai, Bodnár, Lázi, Mády, Ganyi, Meczkó, Ádám, Bari, Stefán. Edző: Hanyecz Béla.

Csere: Lázi helyett Ganyi Á. a 46., Bari helyett Sukály a 46., Meczkó helyett Krajnyák a 63., Kenéz helyett Stefán a 73., Mida helyett Veres a 89. percben.
Sárga lap: Berki a 70., Burai a 91. percben.
Piros lap: Lakatos J. a 88. percben.
Gólszerző: Mida (1-0) a 41., Lakatos J. (2-0) a 45., Lakatos J. (3-0) az 58., Sukály (3-1) a 76. percben.
Jók: az egész csapat ill. Ádám.
Ifi: 3-1.

Értékelés

Szaniszló Richárd, elnök: - Bravúr győzelemmel kezdtük a tavaszt. Végre tényleg sikerült a hullám tetején maradni. Most sajnálhatjuk igazán, hogy négy mögöttünk lévő csapattól is kikaptunk. Köszönöm csapatainknak, segítőinknek és támogatóinknak az őszi szezont. Isten éltesse páromat és Veres Lajos edzőnk párját Katalin nap alkalmából.
Szabó László, elnök: - Az utolsó két fordulóval sikerült az egész őszünket zárójelbe tenni, ami elgondolkodtató a jövőre nézve. Megteremtettük a lehetőségét, hogy tetemes előnnyel forduljunk, ezzel szemben két vereség, ami bennünk marad az egész téli szünetre. Köszönjük az önkormányzat és támogatóink segítségét.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése