2018. november 4., vasárnap

Alsózsolca - Aszaló 1-4 (1-1)

A győztes csapat
A forduló rangadóját játszotta csapatunk a bajnokság 13. fordulójában, hiszen listavezetőként a második helyezett Alsózsolca otthonába látogatott együttesünk. Ugyan nem ez volt csapatunk legjobb produkciója a szezon során, sikerült magabiztosan, hátrányból felállva, majd az utolsó huszonöt percet emberhátrányban játszva megnyerni az alsózsolcai mérkőzést. 

Megyei II. osztály, Északi-csoport 13. forduló

Alsózsolca - Aszaló 1-4 (1-1)

Alsózsolca, 300 néző. V.: Tóth I. T.
Alsózsolca: Erdei Nagy - Ivancsó, Bódi Gábor, Hegedűs, Bódi D., Erdélyi, Rontó, Bódi K., Hajdú, Bódi Gergő, Nagy Zs. Edző: Hegedüs Csaba.
Aszaló: Ihász - Sukály, Balogh, Burai, Bodnár, Lázi, Mády, Szász, Ganyi, Ádám, Stefán. Edző: Hanyecz Béla.

Csere: Nagy Zs. helyett Vadász M. a 46., Burai helyett Bari a 46., Bódi K. helyett Nagy Á. az 51., Hajdú helyett Vadász G. a a 69., Mády helyett Ganyi Á. a 77., Hegedűs helyett  Kiss G. a 79., Bodnár helyett Krajnyák a 91. percben.
Sárga lap: Bódi a 6., Szász a 20., Erdélyi a 22., Ganyi G. a 24., Balogh a 47. percben.
Piros lap: Sukály a 67. percben.
Gólszerző: Erdélyi (1-0) a 30., Bodnár (1-1) a 38., Stefán (1-2) az 56., Bari (1-3) a 69., Lázi (1-4) a 90. percben.
Jók: senki, ill. az egész csapat.

Értékelés

Hegedüs Csaba: - Nehéz megmagyarázni így meg se próbálom. Kereshetem az okokat, de ma ezzel a játékoskerettel vágtunk neki a rangadónak. Előre felé játékunk nulla volt.
Hanyecz Béla: - Küzdelmes mérkőzésen lehetőségeinket maximálisan kihasználva megérdemelt győzelmet arattunk. Gratulálok a fiúknak!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése