2018. november 19., hétfő

Varbói Bányász - Aszaló 3-0 (1-0)

Mády Milán tör be a varbói tizenhatoson belülre
Az őszi szezon utolsó fordulójában Varbón lépett pályára együttesünk, ahol veretlenségi sorozata csapatunknak. A varbóiak jobban alkalmazkodtak a hazai pálya kínálta "lehetőségekhez", míg csapatunk hadilábon állt vasárnap délután a góllövéssel. A bajnokság azonban még nem ér véget 2018-ra, hiszen a hétvégén a tavaszi első fordulót még lejátsszák a megyei labdarúgás berkein belül.

Megyei II. osztály, Északi-csoport 15. forduló

Varbói Bányász - Aszaló 3-0 (1-0)

Varbó, 120 néző. V.: Rendek István (Nagy Ferenc, Bodnár Ádám)
Varbó: Vida - Tuncsik, Smida, Molnár, Asszony, Varga, Lubai, Bari, Hronyecz, Gulyás, Kovács. Edző: Asszony Béla.
Aszaló: Ihász - Stefán, Sukály, Ganyi G., Meczkó, Bari M., Burai, Bodnár, Ádám, Mády, Lázi. Vezetőedző: Hanyecz Béla.

Csere: Asszony helyett Zsíros a 46., Mády helyett Ganyi Á. az 59., Kovács helyett Parzignáth a 69., Lubai helyett Mácsi a 76., Bari G. helyett Kálmán a 88., Varga helyett Szőke a 90. percben.
Sárga lap: Bodnár a 19., Burai a 21., Sukály a 21., Ganyi G. a 24., Molnár a 42., Lubai a 48., Bari G. az 52., Gulyás a 81., Zsíros a 93. percben.
Piros lap:
Gólszerző: Smida (1-0) a 26., Kovács (2-0) az 55., Varga (3-0) a 85. percben.
Jók: az egész csapat, ill. Sukály, Stefán.
Ifi: 3-2.

Értékelés

Asszony Béla: - Végig dominálva kulturáltan futballozva ilyen különbséggel is megérdemelten nyertünk. A továbbiakban sok sikert Aszalónak. Kitűnő játékvezetés.
Hanyecz Béla: - Mi futballoztunk, viszont a gólokat az ellenfél rúgta. A futball örök törvénye érvényesült: a jobban akaró csapat mellé szegődik a szerencse. Ettől függetlenül gratulálok a hazaiaknak.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése