2019. április 27., szombat

Sajósenye - Aszaló 1-4 (1-1)

Lázi László mesterhármassal járult az újabb győzelemhez
A bajnokság 25. fordulójában ismét idegenben lépett pályára együttesünk, ezúttal az ötödik helyezett Sajósenye vendégeként. Ennek megfelelően nem ez a találkozó ígérkezett a legegyszerűbb összecsapásnak csapatunk számára. Az első félidőben nem is találta játékát csapatunk, ám a második félidőre rendezte a sorokat Hanyecz Béla vezetőedző, és végül 4-1-es győzelmet könyvelhetett el együttesünk.

Megyei II. osztály, Északi-csoport 25. forduló

Sajósenye - Aszaló 1-4 (1-1)

Sajósenye, 100 néző. V.. Füleki.
Sajósenye: Hankó B. - Ruszó, Sáfár, Mata, Oláh, Horváth, Hankó I., Dányi, Tóth, Hankó R., Balog. Edző: Takács István.
Aszaló: Balogh Z. - Stefán, Ganyi, Szentidai, Meczkó, Balogh B., Burai, Mády, Ádám, Szász, Lázi. Vezetőedző: Hanyecz Béla.

Csere: Burai helyett Krajnyák a 46., Mády helyett Bari az 58., Hankó R. helyett Hankó A. a 65., Oláh helyett Glonczi P. a 75., Balogh B. helyett Kiss E. a 75. percben.
Sárga lap: Ádám a 12., Ruszó a 19., Balogh B. az 59., Sáfár a 62., Oláh a 73., Hankó B. a 73. percben.
Piros lap: -
Gólszerző: Lázi (0-1) a 9., Tóth I. (1-1) a 15., Lázi (1-2) az 54., Stefán (1-3) az 57., Lázi (1-4) a 73. percben.
Jók: Tóth, Ruszó, Hankó I., Sáfár, ill. az egész csapat.
Ifi: 2-3.

Értékelés

Takács István: - Az első félidőben kis szerencsével a vezetést is megszerezhettük volna. A másodikban kiütközött a két csapat közötti különbség. Köszönöm szépen a csapat születésnapi köszöntését és ajándékait!
Hanyecz Béla: - Az első félidő ritmustalan langyos játéka után szerencsére tudtunk váltani és a második félidei játék alapján teljesen megérdemelten győztünk. Gratulálok a fiúknak!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése