2019. október 7., hétfő

Tiszalúc NKSE - Aszaló SE 0-5 (0-2)

Lázi László ismét mesterhármast szerzett
A bajnokság 9. fordulójában vasárnap lépett pályára csapatunk a tabella középmezőnyében elhelyezkedő Tiszalúc otthonában. A viharos szél ellenére együttesünk magabiztos győzelmet aratott a találkozón. Balogh Bence korai találatát Lázi László mesterhármasa követte, a mérkőzés hajrájában pedig a csereként beálló Kiss Elemér alakította ki a végeredményt.

Megyei II. osztály, Észak-csoport 9. forduló

Tiszalúc NKSE - Aszaló SE 0-5 (0-2)

Tiszalúc, 110 néző. Játékvezető: Németh Zoltán (Fülöp Norbert, Nagy Gábor)
Tiszalúc: Baranyi - Horváth, Fekete, Rontó, Tálas, Gaál, Dani, Glonczi I., Glonczi I. K., Petruska, Glonczi R. Edző: Koczka Sándor.
Aszaló: Balogh Z. - Szegő, Balogh B., Bodnár, Lázi, Szentidai, Szász, Meczkó, Ádám A., Horváth, Stefán. Vezetőedző: Hanyecz Béla.

Csere: Gaál helyett Glonczi Krisztofer a 36., Rontó helyett Nótár a 46., Meczkó helyett Kiss E. a 46., Glonczi I. helyett Lastoczki az 55., Lázi helyett Bari a 65., Szentidai helyett Burai a 69., Szász helyett Krajnyák B. a 71., Baranyi helyett Bendik a 83., Balogh Z. helyett Váradi a 83. percben.
Sárga lap: Szentidai a 33., Tálas az 54., Bodnár a 71., Balogh B. a 75., Burai a 85. percben.
Piros lap: -
Gólszerző: Balogh B. (0-1) a 9., Lázi (0-2, 11-esből) a 24., Lázi (0-3) az 50., Lázi (0-4) az 56., Kiss E. (0-5) a 82. percben.
Jók: senki, ill. az egész csapat.
Ifi: 6-1.

Értékelés

Koczka Sándor: - Jobb volt az ellenfél, sajnos mi is hozzátettük a magunkét. Védekezésben bántó hibákat vétettünk, támadásban pedig pontatlanok voltunk.
Hanyecz Béla: - A mérkőzést végig a kezünkben tartva, ilyen különbséggel is megérdemelten nyertünk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése