2019. október 21., hétfő

Parasznya - Aszaló 2-1 (1-0)

Stefán Szabolcs a hajrában szépített
Megszakadt bajnoki veretlensége csapatunknak a bajnokság 11. fordulójában. Együttesünk Parasznyára látogatott szombaton, ahol a szezon egyik leggyengébb produktuma nem ért még pontszerzést sem kedvenceink számára.

Megyei II. osztály, Észak-csoport 11. forduló

Parasznya - Aszaló 2-1 (1-0)

Parasznya, 100 néző. Játékvezető: Nagy Ferenc (Kopcsó Dénes, Szabó Gergő)
Parasznya: Árkocsevics - Schmidt, Dudás, Kolompár I. M., Merucza, Szűcs, Kolompár II. M., Nagy, Horváth, Illés, Timbókovics-Süle. Edző: Bodnár József.
Aszaló: Balogh Z. - Szegő, Horváth K., Szentidai, Meczkó, Stefán, Bodnár, Szász, Ádám A., Lázi, Balogh B. Vezetődző: Hanyecz Béla.

Csere: Szegő helyett Dányi a 46., Bodnár helyett Burai a 62., Szász helyett Kiss E. a 64. percben.
Sárga lap: Szűcs a 44., Merucza az 51., Balogh B. az 59., Árkocsevics a 61., Dudás a 68., Horváth K. a 70., Burai a 90., Stefán a 93. percben.
Piros lap: -
Gólszerző: IIlés (1-0) a 42., Illés (2-0) a 78., Stefán (2-1) a 86. percben.
Jók: az egész csapat, ill. senki.
Ifi: 0-2.

Értékelés

Bodnár József: - Minden elismerésem a ma pályára lépő játékosaimnak. Én megmondtam hogy a parasznyai „Bonboneraban” pokol vár minden bajnokaspiránsra. Ha helyzeteink felét berúgjuk, hamarabb is lezárhattuk volna a mérkőzést. A két asszisztens nem nőtt fel a játékvezető szintjére.
Hanyecz Béla: - Klasszikus futballmeccsen valószínűleg nyertünk volna, de ez ma nem a játékról szólt. Ennek hiányában a hazaiak akaraterőben fölénk nőttek, sokkal jobban csalták a focit…

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése