2020. augusztus 15., szombat

Aszaló - Bánhorváti 1-5 (0-4)

Meczkó Gergely jó teljesítménnyel tért vissza a megyei I. osztályba
Vereséggel kezdte a 2020/2021-es bajnoki idényt a megyei I. osztályban csapatunk. A találkozó első félidejében a vendég bánhorvátiak négy gólt szereztek. Együttesünk a második játékrészben mindent megtett azért, hogy közelebb kerüljön ellenfeléhez. Mezőnyben egyenrangú ellenfele volt csapatunk a vendégeknek, sőt... A labdarúgás azonban még mindig nem pontozásos sportág, és a kapufa sem volt ezúttal a mieinkkel, amelyet háromszor is eltaláltak játékosaink a kilencven perc során.
Képek a mérkőzésről: ide kattintva!

Megyei I. osztály, 1. forduló

Aszaló SE - Bánhorváti SE 1-5 (0-4)

Aszaló, 150 néző. Játékvezető: Majoros Tamás (Tóth Ádám, Fülöp Gábor)
Aszaló: Ihász - Szegő, Kovács G., Vígh, Meczkó - Stefán, Sebők, Ádám A. - Vadász, Lázi, Botos. Vezetőedző: Hanyecz Béla.
Bánhorváti: Tóth A. - Hallgató, Nyilasovits, Kovács P., Kaczvinszki, Jobbik, Filkóházi, Szemere, Kónya, Kelemen, Fehér. Vezetőedző: Mátyás József.

Csere: Szegő helyett Figeczki a 46., Jobbik helyett Pogonyi az 54., Kónya helyett Szegedi az 55., Filkóházi helyett Polonkai a 63., Botos helyett Szász a 66., Kovács G. helyett Ganyi Á. a 66., Vadász helyett Kiss E. a 76., Fehér helyett Henez a 77., Kelemen helyett Csendi a 81. percben.
Sárga lap: Jobbik az 51., Vadász az 54., Ganyi Á. a 88., Csendi a 88. percben.
Piros lap: -
Gólszerző: Kazvinszki (0-1, 11-esből) a 8., Kovács P. (0-2) a 10., Kelemen (0-3) a 30., Kovács P. (0-4) a 38., Kovács P. (0-5) az 58., Lázi (1-5, 11-esből) a 90. percben.
Jók: Ádám A., Meczkó, Stefán illetve az egész csapat.

Értékelés

Hanyecz Béla: - Mezőnyjátékban nem volt túl sok különbség a két csapat között, viszont amíg mi három kapufáig jutottunk, ellenfelünk minden gólját pontrúgás után szerezte. Ettől függetlenül gratulálok a győzelmükhöz, megérdemelték a három pontot.
Mátyás József: - Játékban még sokat kell fejlődnünk, de összességében gratulálok a csapatnak a győzelemhez. További sok sikert a hazaiaknak!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése