2020. augusztus 24., hétfő

Gesztely - Aszaló 3-2 (2-2)

Stefán Szabolcs szerezte a találkozó első gólját
A Megyei I. osztály 2. fordulójában Gesztely otthonában lépett pályára csapatunk. A találkozó első félidejének derekán bár két gólos vezetéshez jutottak a mieink, még a játékrész elején egalizáltak a hazaiak. A második félidőben már csak a gesztelyiek találtak a kapuba, így szoros mérkőzésen ugyan, de vereséget szenvedett együttesünk.

Megyei I. osztály, 2. forduló

Gesztelyi FC - Aszaló SE 3-2 (2-2)

Gesztely, 200 néző. Játékvezető: Sípos Attila (Gyüre Levente, Varga I. Zoltán)
Gesztely: Szegő M. - Péter, Tucsa, Bóta, Németh B., Demkó, Szalóczy, Németh D., Berta, Erdélyi, Dávid. Vezetőedző: Bacsó Levente.
Aszaló: Ihász - Vígh, Stefán, Sebők, Meczkó - Figeczki, Bodnár, Ádám A. - Vadász, Lázi, Botos. Vezetőedző: Hanyecz Béla.

Csere: Demkó helyett Erdélyi P. a 41., Meczkó helyett Szász a 46., Bóta helyett Zsarnai az 56., Bodnár helyett Ganyi Á. a 61., Berta helyett Gantner a 72., Botos helyett Kiss E. a 82., Dávid helyett Helecz a 85., Figeczki helyett Mády a 87. percben.
Sárga lap: Bodnár a 34., Bóta az 51., Tucsa a 64., Sebők a 72., Vígh a 77., Helecz a 92. percben.
Piros lap: -
Gólszerző: Stefán (0-1) a 26., Lázi (0-2) a 28., Dávid (1-2) a 39., Tucsa (2-2) a 44., Dávid (3-2) a 74. percben.
Jók: az egész csapat, ill. Stefán, Ádám.
Ifi: 7-1.

Értékelés

Bacsó Levente: - A hétközi siker után kicsit nehezen indult a mérkőzés, de utána a csapat csapatként üzemelt, ennek köszönhetjük a győzelmünket. A mai sikeres napunkhoz hozzátartozik az U-19-es csapatunk győzelme is.
Hanyecz Béla: - Küzdelmes mérkőzésen a rutintalanságunknak „köszönhetően” nem sikerült pontot szereznünk. A második félidőben kicsit erőben is elfogytunk. Gratulálok a hazaiaknak.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése