2020. augusztus 3., hétfő

MK: Aszaló - MVSC-Miskolc 2-5 (2-3)

Lázi László gólpasszal nyitott, majd büntetőt harcolt ki és értékesítette azt
 Lejátszotta első tétmérkőzését a 2020/2021-es labdarúgó idényben együttesünk. A MOL Magyar Kupa 1. fordulójában hazai pályán az MVSC-Miskolc gárdáját látta vendégül csapatunk. Szép számú közönség előtt a találkozó ugyan jól indult a mieink számára, a kihagyott helyzetek sora és a súlyos egyéni hibák megbosszulták önmagukat, így a miskolci gárda jutott tovább a kupasorozatban.
Képek a mérkőzésről: ide kattintva!

MOL Magyar Kupa 1. forduló

Aszaló SE - MVSC-Miskolc 2-5 (2-3)

Aszaló, 250 néző. Játékvezető: Németh Zoltán (Fülöp Norbert, Fülöp Gábor)
Aszaló: Ihász - Szegő, Sebők, Vígh, Meczkó - Stefán, Bodnár Cs., Horváth K., Ádám A. - Vadász, Lázi. Vezetőedző: Hanyecz Béla.
MVSC-Miskolc: Péter - Bodnár D., Kövér, Tasi, Bódi, Figeczki L., Kele, Potyka, Sipos, Fizer, Bakos. Vezetőedző: Pachinger János.

Csere: Bodnár Cs. helyett Szász a 64., Horváth K. helyett Kovács G. a 69., Figeczki L. helyett Kovács B. a 69., Potyka helyett Tirk a 80., Stefán helyett Mády a 87. percben.
Sárga lap: Tasi a 17., Bodnár D. a 60., Stefán a 61., Bódi a 84. percben.
Piros lap: -
Gólszerző: Vadász (1-0) a 3., Lázi (2-0, 11-esből) a 18., Bódi (2-1) a 25., Bakos (2-2) a 27., Bakos (2-3) a 44., Potyka (2-4) az 50., Kövér (2-5) a 68. percben.

Értékelés

Hanyecz Béla: - Felemás érzéseim vannak, mert gólokkal kellett volna ezt a mérkőzést megnyernünk. Az első félidőben eldönthettük volna a találkozót, de ajándékoztunk három gólt az ellenfélnek. Sok közük úgy gondolom ebben a játékrészben nem volt a mérkőzésnek a vendégeknek, míg a második félidőben már kiütközött az, hogy elfáradtunk a magunk által diktált tempótól. A félidő elején megint csak kaptunk egy elkerülhető gólt átlövésből, ami nem volt benne a játék képében. Tulajdonképpen úgy kaptunk öt gólt, hogy azokban hathatós közreműködésünk volt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése