2020. augusztus 30., vasárnap

Aszaló - Sárospatak 4-1 (3-0)

Megszerezte első győzelmét csapatunk a bajnokságban
Megszerezte első győzelmét a Megyei I. osztályban csapatunk! Vasárnap hazai pályán fogadta együttesünk a Sárospatak gárdáját, és bár vezetőedzőjét kénytelen volt mellőzni ezen a találkozón csapatunk, küzdelmes összecsapáson végül magabiztosan sikerült begyűjteni a három pontot.
Képek a mérkőzésről: ide kattintva!

Megyei I. osztály, 3. forduló

Aszaló SE - Sárospataki TC 4-1 (3-0)

Aszaló, 120 néző. Játékvezető: Veréb Máté (Gyüre Levente, Balázsi László)
Aszaló: Balogh Z. - Stefán, Balla, Sebők, Meczkó - Szegő, Ádám A. - Vadász, Bodnár Cs., Figeczki - Lázi. Megbízott edző: Szabó László.
Sárospatak: Berki - Takács, Kerékgyártó, Berki, Lukács, Matisz, Váradi, Pápa, Bodnár Z., Horváth Z., Hochvárt. Vezetőedző: Kerékgyártó Krisztián.

Csere: Kerékgyártó helyett Zsófi a 46., Lukács helyett Kalocsai a 46., Horváth Z. helyett Simkó az 55., Figeczki helyett Botos a 60., Bodnár helyett Szász a 64., Pápa helyett Bartha a 69., Meczkó helyett Vígh a 77., Matisz helyett Váradi a 77., Sebők helyett Kovács G. a 64., Lázi helyett Mády a 83. percben.
Sárga lap: Sebők a 23., Bodnár Z. a 23., Figeczki a 43., Balla a 70., Szegő a 84. percben.
Piros lap: -
Gólszerző: Lázi (1-0) a 30., Vadász (2-0) a 36., Vadász (3-0) a 46., Matisz (3-1) az 56., Hochvárt (4-1, öngól) a 92. percben.
Jók: az egész csapat illetve senki.
Ifi: 4-10

Értékelés

Szabó László, megbízott edző: - Bár a játék még hagyott kívánnivalót maga után, a legfontosabb a mai napon a három pont megszerzése volt. Talán ez a győzelem bebizonyítja a csapatnak, hogy ebben az osztályban is képesek vagyunk győzelmeket elérni. Gratulálok a fiúknak!

Kerékgyártó Krisztián: - Gratulálok az Aszaló csapatának, de nagyon nehéz 11 lelkes, plusz 1 sípot használó személy ellen játszani. Rengeteg elszórt labda jellemezte a játékunkat a középső- és sajnos a védő harmadban is, amiket egy agilis csapat könnyűszerrel kihasznált.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése