2021. március 29., hétfő

Aszaló - MVSC-Miskolc 2-1 (1-1)

Hazai pályán legyőzte az MVSC-Miskolcot csapatunk

A Megyei I. osztály 19. fordulójában igazi rangadót játszott csapatunk, hiszen hazai pályán fogadta a forduló előtt még közvetlenül együttesünk előtt álló MVSC-Miskolc gárdáját. A találkozón bár a vendégek szereztek vezetést, Bodnár Csaba büntetőből hamar egalizálni tudott, majd a küzdelmes összecsapást Vadász Róbert a hajrában lőtt góllal döntötte el emberelőnyben. A megszerzett három ponttal a tabellán helyet cserélt a két együttes.

Megyei I. osztály, 19. forduló

Aszaló SE - MVSC-Miskolc 2-1 (1-1)

Aszaló, zárt kapuk mögött. Játékvezető: Sípos Attila (Vinter Béla Gábor, Kovács Csaba)
Aszaló: Balogh - Vígh, Stefán, Tóth B., Meczkó, Szász, Bodnár, Ádám, Vadász, Lázi, Erdélyi. Vezetőedző: Hanyecz Béla.
MVSC-Miskolc: Péter - Bodnár D., Kövér, Subert, Balog B., Potyka, Kele, Kovács B., Figeczki L., Sipos, Polényi. Edző: Pachinger János.

Csere: Szász helyett Figeczki a 60., Bodnár Cs. helyett Botos a 70., Polényi helyett Tasi a 80., Erdélyi helyett Mády a 81., Vadász helyett Szegő a 91. percben.
Sárga lap: Bodnár D. a 25., Vígh a 38., Tóth B. a 78., Figeczki a 92., Lázi a 93. percben.
Piros lap: Sipos a 42. percben.
Gólszerző: Kövér (0-1) a 12., Bodnár (1-1, 11-esből) a 18., Vadász (2-1) a 86. percben.
Jók: az egész csapat, ill. az egész csapat.
Ifi: 4-6.

Értékelés

Hanyecz Béla: - A pálya talaja miatt nem lehetett szó minőségi futballról. Küzdelmes mérkőzésen, kis szerencsével, de megérdemelten gyűjtöttük be a három pontot.
Pachinger János: - Az első félidőben a „furcsa” ítéletek nagyjából elrendezték a vitás kérdéseket, de emberhátrányban is megvoltak a lehetőségeink. Sajnos, egy figyelmetlenség a végjátékban megfosztott minket a pontszerzés lehetőségétől, pedig ma nem lehetett panasz a küzdőszellemre, akaratra.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése