2021. március 22., hétfő

Sárospatak - Aszaló 2-3 (1-1)

Nagyot küzdelemben szerzett három pontot csapatunk

A Megyei I. osztály 18. fordulójának hétvégi bajnokiján az eddig pont nélkül álló Sárospatak vendége volt együttesünk. A találkozón a hazaiak szereztek vezetést, amit a szünetig sikerült kiegyenlítenie csapatunknak, majd Vadász Róbert révén a vezetést is sikerült átvenni, amit egalizáltak a vendéglátók. A 63. percben Erdélyi Roland találatával azonban eldőlt a három pont sorsa, amit ha a vártnál nehezebben is, de megszerzett együttesünk.

Megyei I. osztály, 18. forduló

Sárospataki TC-Végardó Fürdő - Aszaló SE 2-3 (1-1)

Sárospatak, zárt kapuk mögött. Játékvezető: Csikai György (Tiszóczki Attila, Nagy Gábor)
Sárospatak: Nagy I. - Sohajda, Czibóka, Petercsák, Budai V., Matisz, Lukács, Váradi I., Bacsi, Pándy-Szekeres, Horváth J. Edző: Beimli Zsolt.
Aszaló: Balogh Z. - Szegő, Stefán, Tóth B., Meczkó, Vígh, Szász, Ádám, Vadász, Erdélyi, Kiss E. Vezetőedző: Hanyecz Béla.

Csere: Bacsi helyett Bódi Á. az 56., Kiss E. helyett Figeczki az 58., Lukács helyett György a 60., Váradi helyett Budai V. a 66., Czibóka helyett Bartha a 78. percben.
Sárga lap:
Piros lap: -
Gólszerző: Budai V. (1-0) a 4., Szász (1-1) a 46., Vadász (1-2) az 50., Petercsák (2-2) az 55., Erdélyi (2-3) a 63. percben.
Jók: Matisz, Horváth J., ill. Stefán, Erdélyi.
Ifi: 3-0.

Értékelés

Kovács Gábor, szakosztályvezető: - Úgy érzem egyenrangú ellenfelei voltunk az Aszaló csapatának. Egy-egy rövidzárlattól eltekintve partiban voltunk, úgy, hogy hét utánpótláskorú játékos volt a keretünkben. Még annyit tennék hozzá, hogy a büntető a 89. percben is büntető. Gratulálok az Aszaló csapatának!
Hanyecz Béla: - Rossz felfogással játszottunk a mai mérkőzésen így a lelkes hazaiak nagyon megnehezítették a dolgunkat. Megérdemelten szerezték volna meg első pontjaikat, a szerencsének is köszönhető a győzelmünk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése