2021. március 7., vasárnap

Bánhorváti - Aszaló 0-3 (0-1)

Erdélyi Roland óriási gólt szerzett, majd megsérült

A Megyei I. osztály első "igazi" tavaszi fordulójában együttesünk az idei év első két mérkőzését megnyerő Bánhorváti vendégeként lépett pályára a kazincbarcikai sportközpont műfüves pályáján. Erősen tartalékos csapatunk jó játékkal, magabiztos győzelmet aratott. Erdélyi Roland az első félidőben óriási bombagóllal szerzett vezetést, míg a második játékrészben Lázi László két góljával biztosította be a győzelmet. A találkozón debütált a felnőttek között a 17 esztendős Bukszár Milán és a 16 éves Ganyi Viktor is.

Megyei I. osztály, 16. forduló

Bánhorváti SE - Aszaló SE 0-3 (0-1)

Kazincbarcika, zárt kapuk mögött. Játékvezető: Haraszin Szabolcs (Veréb Máté, Tóth Patrik)
Bánhorváti: Pallós - Hallgató, Fehér, Ignácz, Lukács, Kréti, Kónya, Kaczvinszki, Kovács P., Szemere, Fábián. Edző: Mátyás József.
Aszaló: Ihász - Szegő, Bodnár Cs., Stefán, Meczkó - Mády, Vígh, Ádám, Erdélyi, Lázi, Kiss E. Megbízott edző: Szabó László.

Csere: Mády helyett Botos a 29., Ignácz helyett Jobbik a 46., Fábián helyett Filkóházi a 46., Kreti helyett Lovasi a 46., Erdélyi helyett Bukszár az 56., Lukács helyett Szegedi a 68., Kiss E. helyett Ganyi V. a 88. percben.
Sárga lap: Kónya a 47., Vígh a 60., Kiss E. a 65., Szemere a 83., Lovasi a 86. percben.
Piros lap: Meczkó a 89., Kovács P. a 90. percben.
Gólszerző: Erdélyi (0-1) a 37., Lázi (0-2) a 62., Lázi (0-3) a 80. percben.
Jók: Pallós illetve az egész csapat.

Értékelés

Mátyás József, edző: - Árnyékai voltunk önmagunknak, sok volt a gyenge teljesítmény, remélem jókor jött a pofon. Mindezek mellett sajnálatos dolog, hogy ezt a stílust és a futballpályára nem való viselkedést a mérkőzés egész ideje alatt engedélyezte a játékvezető sporttárs. További sok sikert a vendégnek.
Szabó László, megbízott vezetőedző: - Betegséggel és kiállításokkal sújtott csapatunk teljesen megérdemelt győzelmet aratott a jó erőkből álló hazai csapat ellen. Gratulálok a játékosoknak, ez szép és sportemberi teljesítmény volt. További sikereket a hazaiaknak.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése