2021. október 11., hétfő

MVSC-Miskolc - Aszaló 5-0 (1-0)

Bodnár Csaba a kiállítás sorsára jutott

A Megyei I. osztály 9. fordulójában az MVSC-Miskolc vendége volt együttesünk. Az első félidőben ugyan kapufát is lőtt csapatunk, mégis a hazaiak vonulhattak egygólos előnnyel a szünetre, míg a második játékrészben egyértelműen a miskolciak akarata érvényesült.

Megyei I. osztály, 9. forduló

MVSC-Miskolc - Aszaló SE 5-0 (1-0)

Miskolc,100 néző. Játékvezető: Dédes Mátyás (Szoboszlay Péter, Suszter Gábor)
MVSC-Miskolc: Hajzer - Kövér, Subert, Nagy Z., Tasi, Bódi, Kele, Kovács B., Sipos, Ujj. Polényi. Vezetőedző: Jordán András.
Aszaló: Lakatos V. - Szőcs, Tóth B., Bodnár Cs., Meczkó - Erdélyi, Figeczki Á., Ádám, Ganyi Á. - Lázi, Mády. Vezetőedző: Hanyecz Béla

Csere: Mády helyett Kaczvinszki a 46., Sipos helyett Fodor az 58., Kele helyett Figeczki L. az 58., Ganyi Á. helyett Gaál a 64., Kovács B. helyett Sztankovics a 71., Ujj helyett Tóth T. a 71., Erdélyi helyett Balog B. a 83., Subert helyett Mezőssy a 88. percben.
Sárga lap: Tasi a 69., Nagy Z. a 74. percben.
Piros lap: Bodnár Cs. a 74. percben.
Jók: Subert, Bódi, Figeczki, ill. senki.
Ifi: 5–0.

Értékelés

Jordán András: - Akinek a gól a labdarúgás sava-borsa, annak ajánlom, hogy az MVSC-Miskolc mérkőzéseit látogassa. Egyszer lenn, egyszer fent, kíváncsian várom a folytatást.
Hanyecz Béla: - Az első félidőben nem futballoztunk rosszul, de kimaradtak a helyzeteink. A második félidőben egyértelműen felülkerekedett a Vasút és megérdemelten nyerte meg a találkozót.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése