2021. október 4., hétfő

Aszaló - Bőcs 4-3 (0-0)

Tóth Balázs gólja mellett a mezőny legjobbjának bizonyult

Gól nélküli első félidőt követően, a második játékrész gólzáporos összecsapást hozott csapatunk hétvégi bajnokiján. A Bőcs elleni hatpontos rangadó több fordulatot nem is tartogathatott volna magában, hiszen az utolsó félóra leforgása alatt kétszer a vendégek, majd kétszer a mieink szereztek vezetést. Végül a találkozó 4-3-as aszalói győzelemmel zárult.

Megyei I. osztály, 8. forduló

Aszaló SE - Bőcs KSC 4-3 (0-0)

Aszaló, 50 néző. Játékvezető: Haraszin Szabolcs (Füleki Csaba, Tóth Patrik)
Aszaló: Kiss B. - Szőcs, Tóth B., Bodnár, Meczkó - Erdélyi, Figeczki, Szegedi, Ádám, Ganyi Á. - Lázi. Vezetőedző: Hanyecz Béla.
Bőcs: Mertus - Kramcsák, Irhás, Orosz, Lakatos, Matesz, Bicskey, Kerekes, Nyircsák, Szabó Zs., El-Sherif. Vezetőedző: Zsiga Gyula.

Csere: Nyircsák helyett Siskó a 77., Szegedi helyett Mády a 77., Ganyi Á. helyett Gaál a 89., Matesz helyett Szabó I. a 89., Erdélyi helyett Ganyi G. a 92. percben.
Sárga lap: Ádám a 60., Orosz a 61., Meczkó a 68., Ganyi Á. a 75., Kiss B. a 91. percben.
Piros lap: -
Gólszerző: Orosz (0-1) a 62., Lázi (1-1) a 66., Irhás (1-2) a 67., Tóth B. (2-2) a 70., Erdélyi (3-2) a 76., Lakatos (3-3, 11-esből) a 82., Lázi (4-3) a 84. percben.
Jók: Tóth B. (a mezőny legjobbja) és az egész csapat ill. senki.
Ifi: 7-1

Értékelés

Hanyecz Béla: - Gratulálok a csapatnak, mert úgy érzem, hogy elsősorban mentálisan tudtunk a Bőcs fölé nőni. Kétszer is felálltunk hátrányból, és teljesen megérdemelten harcoltuk ki a három pontot.
Zsiga Gyula: - Gratulálok az Aszalónak! Amit mi hétről hétre művelünk az szégyen! Ez a klub életének legsötétebb időszaka. Gyökeres változásra lesz szükség, hogy kijavítsuk az eddigi szereplést.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése