2021. november 22., hétfő

Aszaló - Edelény 0-1 (0-1)


 A Megyei I. osztály 15. fordulójában hazai környezetben fogadta együttesünk Edelény gárdáját. A találkozón hamar hátrányba kerültek a mieink, akik derekasan küzdöttek ugyan az egyenlítésért, de sajnos nem jött össze a pontszerzés.

Megyei I. osztály, 15. forduló

Aszaló SE - Edelény-Borsodszer 0-1 (0-1)

Aszaló, 50 néző. Játékvezető: Vinter Béla Gábor (Tóth János, Skarupa Tamás)
Aszaló: Kiss B. - Szőcs, Tóth B., Ganyi G., Bodnár, Meczkó - Figeczki, Bodnár, Erdélyi, Ádám A. - Gaál. Vezetőedző: Hanyecz Béla.
Edelény-Borsodszer: Ihász - Jancsurák, Gáll B., Nadanicsek J., Juhász B., Fűzi, Hegedűs, Horváth B., Kovács G., Nadanicsek P., Bodnár D. Vezetőedző: Sándor Zsolt.

Csere: Ganyi G. helyett Kiss E. a 46., Horváth B. helyett Rákos az 52., Gaál helyett Ganyi Á. a 62., Erdélyi helyett Balog a 81. percben.
Sárga lap: Nadanicsek J. a 11., Ganyi G. a 15., Figeczki a 15., Nadanicsek P. a 29., Juhász a 39., Erdélyi a 60., Fűzi a 74., Kiss E. a 79., Bodnár D. a 86. percben.
Piros lap: Tóth B. az 57. percben.
Gólszerző: Bodnár D. (0-1) a 10. percben.
Jók: Meczkó, Szőcs, ill. az egész csapat. Ifi: 0–4.

Értékelés

Hanyecz Béla: - Küzdelmes mérkőzésen több okból eredően nem alakult ki folyamatos játék. A vendégek egy jól kivitelezett pontrúgása három pontot ért. A játékvezetésről leginkább nem mondok semmit.
Sándor Zsolt: - Nehezen sikerült megszerezni a három pontot, de a helyzetünkben a lényeg, hogy sikerült. Sajnos tudtuk, hogy a körülmények nem a megyei I. szinthez megfelelőek, nem csalódtunk, többit inkább hagyjuk, mert sokan az ellenfélből megharagszanak rám.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése