2022. május 9., hétfő

Mezőkövesd II. - Aszaló 3-1 (2-0)

Figeczki Ágoston találata csak a szépítésre volt elég

A Megyei I. osztály 27. fordulójában Mezőkövesdre látogatott csapatunk. A sárga-kékek otthonában küzdelmes mérkőzésen maradt alul együttesünk a két büntetőt is értékesítő hazaiak ellen. 

Megyei I. osztály 27. forduló

Mezőkövesd tartalék - Aszaló SE 3-1 (2-0)

Mezőkövesd, 50 néző. Játékvezető: Varga Felicián (Harsányi Csaba, Szolnoki László)
Mezőkövesd tartalék: Jaksi - Bernáth Á., Sike, Porkoláb Bo., Új-Nagy, Lénárt P., Csomós, Bodnár A., Csábi, Rostás, Sipos. Vezetőedző: Hevesi Tamás.
Aszaló: Kiss B. - Szőcs, Horváth K., Meczkó, Kaczvinszki - Figeczki, Erdélyi, Kiss E., Ádám A., Lázi, Vadász. Vezetőedző: Hanyecz Béla.

Csere: Bodnár A. helyett Fajkó a 46., Rostás helyett Rozgonyi a 63., Erdélyi helyett Balog a 74., Kiss E. helyett Lakatos a 74., Porkoláb Bo. helyett Porkoláb Be. a 80., Új-Nagy helyett Bacsó a 80., Sipos helyett Budai a 83., Vadász helyett Mády a 85. percben.
Sárga lap: Horváth K. a 22., Sike a 23., Új-Nagy a 32., Kiss E. a 66., Figeczki a 80. percben.
Piros lap: -
Gólszerző: Sipos (1-0) a 8., Sipos (2-0, 11-esből) a 13., Figeczki (2-1) a 47., Sipos (3-1, 11-esből) a 80. percben.
Jók: Jaksi, Sipos, Csábi, Porkoláb Botond, ill Figeczki, Szőcs.
Ifi: nincs.

Vezetőedzői értékelés

Hevesi Tamás: - Tudtuk, hogy nehéz mérkőzés lesz, a kiesés ellen küzdő csapat ellen. Ennek ellenére türelmetlenek voltunk, sok leshelyzet alakult ki. Kiváló volt a játékvezetés. További sok sikert a vendégcsapatnak.
Hanyecz Béla: - Sajnálom a csapatot, kicsit nagyobb szerencsével ma akár pontokat szerezhettünk volna, de a hazai kapus vagy a hazai kapufa volt jókor, jó helyen volt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése