2023. április 9., vasárnap

Aszaló - Edelény 1-2 (1-0)

Parázs összecsapást hozott a találkozó
A Megyei II. osztály 21. fordulójának rangadóján a listavezető Edelény-Borsodszer látogatott Aszalóra. Együttesünk bár az első félidőben Lázi László találatával vezetést szerzett, a második félidőben a vendégek jobban bírták idegekkel a találkozót, és a megfordított az eredményt és elvitték a három pontot.

Megyei II. osztály, Észak-csoport, 21. forduló

Aszaló SE - Edelény-Borsodszer 1-2 (1-0)

Aszaló, 100 néző. Játékvezető: Belicza János (Géresi Gábor, Granoviter László)
Aszaló: Kiss B. - Ruszó,  Horváth K., Lázi Gy., Ádám - Erdélyi, Lakatos V., Bodnár, Kiss E., Lázi L. - Vadász. Szakosztályvezető: Szabó László.
Edelény: Molnár M. - Jancsurák, Nadanicsek P., Mészáros, Kótai, Kecskeméti, Hegedüs Cs., Kovács G., Hegedüs P., Rákos, Bodnár D. Edző: Rákos Attila.

Csere: Rákos helyett Balog a 46., Lakatos V. helyett Balogh T. a 61., Ruszó helyett Ganyi a 78., Kiss E. helyett Lakatos N. a 90., Kótai helyett Nadanicsek J. a 92. percben.
Sárga lap: Lakatos V. a 28., Vadász a 78., Bodnár a 85., Hegedűs a 85., Balog a 86., Ganyi a 87. percben.
Piros lap: -
Gólszerző: Lázi L (1-0) a 15., Jancsurák (1-1) az 52., Kótai (1-2) a 67. percben.
Jók: az egész csapat, ill. mindenki.

Vezetőedzői értékelés

Szabó László: - Igazságtalan játék ez a labdarúgás. Semmi rosszat nem mondhatok a játékunkra és játékosainkra. Ilyen játék vezetőt én is tudnék dicsérni.  Mindkét vendég gólt szabálytalanság előzte meg és elmaradt egy egyértelmű 11-es a javunkra. A játékvezető magyarázkodása a meccs végén elég komikusra sikerült. A tanulságot levonjuk és emelt fővel fejezzük be a bajnokságot!
Rákos Attila: - Rangadóhoz méltó játékvezetés. A mai napon teljesen megérdemelten nyertünk egy erős Aszaló ellen. Ha valakinek lenne kérdése ezután...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése