2023. április 4., kedd

Aszaló - Izsófalva 1-0 (1-0)

Ganyi Ádám sorozatban harmadszor talált be
Hazai pályán fogadta szombat délután együttesünk Izsófalva gárdáját. A találkozó végig nagy küzdelmet hozott, amit az első félidő hajrájában lőtt góllal Ganyi Ádám döntött el. A fiatal támadónak zsinórban ez volt harmadik mérkőzésen, amin betalált az ellenfelek kapujába.  

Megyei II. osztály, Észak-csoport, 20. forduló

Aszaló SE - Izsófalva SE 1-0 (1-0)

Aszaló, 100 néző. Játékvezető: Nagy Ferenc (Ivancsó Dominik, Balogh Adrián)
Aszaló: Kiss B. - Ruszó, Horváth K., Lakatos V., Ádám -  Erdélyi, Kiss E., Bodnár, Balogh T. - Lázi L., Ganyi. Szakosztályvezető: Szabó László.
Izsófalva: Rézműves E. - Szaszin, Rézműves J., Nyíri, Strekáf, Budai D., Lakatos Cs., Lehel, Járdánházy, Páró, Bihari. Edző: Barnóczky Attila.

Csere: Ganyi helyett Bódi K. a 46., Lakatos Cs. helyett Bukovenszki a 71., Balogh T. helyett Bódi D. a 74., Bihari helyett Vanyó a 75. percben.
Sárga lap: Erdélyi a 16., Rézműves E. a 69., Lakatos Cs. a 70. percben.
Piros lap: -
Gólszerző: Ganyi (1-0) a 41. percben.
Jók: Erdélyi, Bodnár, Horváth K., Kiss  E., Ádám A., ill. Rézműves E. (a mezőny legjobbja) és az egész csapat.

Vezetőedzői értékelés

Szabó László: - Gyenge helyzetkihasználásunk miatt végig szoros meccset játszottunk a lelkes és helyenként jól játszó vendégek ellen. Gratulálok a csapatnak. A továbbiakban sok sikert a vendégeknek. Három kezdőember nélkül és betegekkel sorainkban örülök a 3 pontnak.
Barnóczky Attila: - Két egyenrangú csapat nagyot küzdött a mai nap.  Sajnos egy gól döntött és nem a mi javunkra. Gratulálok a csapatnak.  További sok sikert a hazaiaknak.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése